Tijd voor ontspanning: nu ook tv bij Shape & Fix

02.09.2020

Een zelfstandige kent geen uren, wordt vaak gezegd. Maar ook een ondernemer wil af en toe ontspanning nemen. Bij Orange bieden we vanaf nu dan ook tv als optie bij ons business-abonnement. 

Uit onderzoek van verzekeraar Allianz in samenwerking met onderzoeksbureau GfK blijkt dat één op twee ondernemers risico loopt op een burn-out. Bij de min 35-jarigen stijgt dit zelfs tot 62 %. Het werk loslaten valt veel ondernemers moeilijk, maar tegelijk zijn ze zich ervan bewust dat ontspanning belangrijk is. 

 

Ontspanning in tijden van corona

Veel ondernemers gaan in hun vrije tijd vaak op zoek naar actieve ontspanning, zoals sport of een hobby. Maar nu veel van die ontspanningsmogelijkheden door de corona-pandemie beperkt worden, is er een ‘ouwe getrouwe’ die aan populariteit wint: de tv. Orange maakt het zijn ondernemende klanten graag gemakkelijk en biedt de optie tv aan bij Shape & Fix.

 

Shape & Fix: 1 leverancier, 1 tariefstructuur, 1 factuur

Shape & Fix is een one-stop-shop-oplossing voor zelfstandigen en bedrijven. De formule biedt u, naast mobiel internet, een snelle vaste internetverbinding via de kabel met 400 Mbps download en 40Mbps upload. Een Mesh wifi-oplossing brengt het signaal waar u en uw medewerkers het nodig hebben. En nu komt daar dus de optie tv bij. Met 70 digitale zenders is er weinig kans dat u nog een nieuwsuitzending, praatprogramma of trendy serie mist.

 

Extra tv-decoders

Willen uw huisgenoten graag naar een ander programma kijken? Geen nood, u kan binnen Shape & Fix tot drie extra decoders aanvragen. Bovendien krijgt u toegang tot Google Chromecast. Daarmee tovert u uw oude HDMI-tv om in een smart-tv en kan u Netflix, Youtube of Spotify rechtstreeks op het grote scherm afspelen.

 

Ook nood aan ontspanning? Ontdek de optie tv en andere voordelen van Shape & Fix.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?