Uw smartphones nog sneller en vlotter hersteld

22.04.2024

Met Easy Repair biedt Orange een online hersteldienst voor smartphones en tablets. We herstellen uw toestellen zonder hinder voor uw werknemers.

In veel ondernemingen zijn smartphones en tablets uitgegroeid tot een vast, onmisbaar verlengstuk van het kantoor of de werkvloer. Gaat zo’n toestel stuk, dan betekent dat vaak grote hinder voor de werknemer. Met Easy Repair biedt Orange al langer een efficiënte hersteldienst aan. Met snelle reparaties en de levering van een vervangtoestel kunnen werknemers eenvoudig verder werken.

 

Herstellingen zonder hinder

Stel: de smartphone van een van uw werknemers is stuk. Bij Orange kan u uw defecte mobiele toestellen laten herstellen met een zo min mogelijke impact op de werknemer of uw bedrijf. Die service geldt niet alleen voor tablets, smartphones en accessoires die bij ons werden aangekocht, ook andere toestellen herstellen wij voor u.

Met Easy Repair komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Het ophalen en leveren van het toestel zijn inbegrepen in de kosten van herstelling. U beslist waar en wanneer wij het defecte toestel ophalen. Zo hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen. Wenst u een vervangtoestel? Orange levert een toestel dat u gedurende de hele herstelperiode kan gebruiken.

Valt de herstelling nog binnen de waarborg van uw toestel, dan is ze inbegrepen in de servicekosten en hoeft u dus niets te betalen. Indien de garantie op het toestel al verlopen is, geven wij vooraf een prijsraming mee. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wanneer u uw herstelde toestel terugkrijgt, geniet u nog eens van drie maanden garantie op de herstelling. U bespaart dus kosten doordat u geen nieuw toestel of vervangtoestel hoeft aan te kopen.

Andere telecomleveranciers eisen dat u het kapotte toestel bij een fysieke shop binnenbrengt. Niet zo bij Orange: wij voorzien een herstelling zonder zorgen.

 

Extra snelle reparatie

Omdat een goede service altijd nog wat beter kan, hebben wij Easy Repair inmiddels bijgewerkt. De app werkt nu vlotter en eenvoudiger waardoor u minder tijd verliest bij het aanvragen van een herstelling. Ook het hersteproces zelf werd geoptimaliseerd zodat de reparatie van uw toestel nog vlotter verloopt.

Om helemaal met een gerust hart verder te werken, kan u sinds kort ook de fast track activeren. Voor 8,27 € (excl. BTW) bent u zeker van een herstelling (incl. transport) binnen de drie werkdagen.

 

Ook graag zekerheid bij herstellingen? Ontdek de Easy Repair-service in detail.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht