Waarheen met uw oude mobiele toestellen?

30.06.2017

Om de twee à drie jaar vernieuwt u uw mobiele toestellen en zit u met de vraag: hoe geraak ik op een veilige manier af van mijn oude toestellen af? Hoe krijg ik er nog een mooie prijs voor? En hoe verklein ik mijn ecologische voetafdruk?

Smartphones en tablets vormen een belangrijke component van de digitale transformatie van bedrijven. Werknemers kunnen efficiënter werken, maar bedrijven krijgen er wel enkele uitdagingen bij. Om de twee à drie jaar vernieuwt u uw mobiele toestellen en stelt u zich de vraag: waar moet ik met mijn oude toestellen heen? Als u ze werkloos in een kast bewaart, haalt u er niet de waarde uit die de toestellen nog hebben. En als u ze gewoon bij het afval gooit, vergroot u uw ecologische voetafdruk.

 

Op het moment dat u van uw oude toestellen af wilt, staat u dus voor een aantal uitdagingen. Met de dienst Business Buyback helpt Orange u hierbij.

Bezorging zonder zorgen

Gaat het om meer dan tien toestellen, dan haalt onze partner Comparecycle uw oude toestellen bij u op en analyseert de staat ervan. U krijgt een prijsvoorstel voor overname van uw oude toestellen. Als u dat voorstel aanvaardt, ontvangt u een korting ter waarde van die overnameprijs bij aankoop van nieuwe toestellen bij ons. Gaat het om minder dan tien toestellen, dan brengt u ze zelf naar een van onze winkels en ontvangt u de korting voor overname als u een nieuw toestel koopt.

 

Scherpe prijs

Onze partner Comparecycle biedt een platform aan waar gecertificeerde recyclagebedrijven op aangesloten zijn. Die bedrijven bieden op uw mobiele toestellen, zodat u er een scherpe prijs voor krijgt.

 

Professioneel gewist

Comparecycle wist uw toestellen op een professionele manier, zodat er geen gevoelige bedrijfsgegevens meer op staan. Alle digitale sporen van uw gebruik worden uitgewist, zodat uw gegevens niet in de verkeerde handen kunnen vallen.

 

Hergebruikt en gerecycleerd

Toestellen die nog werken, worden na het wissen doorverkocht als tweedehandstoestellen. Als ze niet meer werken, worden ze indien mogelijk hersteld en dan verkocht. Is herstelling niet meer mogelijk of te duur, dan haalt het recyclagebedrijf ze uit elkaar. Nog werkende onderdelen zoals de camera of opslag houdt het bedrijf bij voor reparatiedoeleinden. Grondstoffen zoals goud, zilver, koper en palladium verkoopt het door.

 

 

Meer weten?

Hebt u nog vragen over Business Buyback (*)? Uw accountmanager bij Orange staat voor u klaar.

Hebt u meer dan tien toestellen om te vervangen, vraag deze dienst aan op https://business.orange.be/buyback.

Voor minder dan 10 toestellen, bent u welkom in één van onze Orange shops. De dichtsbijzijnde shop vindt u hier: https://shops.orange.be/

 

(*) Deze dienst is alleen beschikbaar voor Orange-klanten.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.