Zorgeloze efficiëntie met Shape & Fix

09.11.2015

Eén complete en budgetvriendelijke oplossing voor uw mobiele en vaste telefonie, én voor uw mobiel en vast internet. Het is duidelijk: onbezorgd en onbeperkt communiceren doen u en uw medewerkers met Shape & Fix.

 

Uw klanten willen uw bedrijf altijd kunnen bereiken. Uw medewerkers werken maar vlot als hun telefoon- en internetverbinding dat ook doen. En bij een probleem moet de oplossing al klaarstaan. Shape & Fix (vroeger Shape & Pulse), het nieuwe telecomtotaalpakket van Orange, biedt het antwoord.

 

Totaaloplossing voor onbeperkt comfort

Met Shape & Fix kunnen u en uw medewerkers onbeperkt mobiel bellen en veel mobiel surfen, dankzij Data Bonus. Plus overvloedig vast bellen en onbeperkt vast surfen. Daarbij bewaart u het overzicht dankzij één heldere factuur. Financiële verrassingen zijn uitgesloten, want het factuurbedrag ligt op voorhand vast.

Uw medewerkers kunnen hun dataverbruik voor eigen rekening makkelijk in de gaten houden dankzij de My Orange-app. En de dienst Travel Data Control verwittigt hen als 80% van de data is opgebruikt. Hebt u toch een probleem of een vraag, dan staat uw vaste contactpersoon paraat.

 

Razendsnel surfen en simultaan bellen

Bellen doet u met Shape & Fix overal in optimale omstandigheden dankzij het omvangrijke mobiele Orange-netwerk. Supersnel surfen gebeurt via 4G. Bent u op kantoor, dan surft u via een krachtige VDSL2-verbinding met vast IP-adres. U haalt tot wel 100 Mbps in downloadsnelheid en liefst 20 Mbps in uploadsnelheid. Ideaal om grote bestanden snel en veilig te downloaden of verzenden. Ook zijn steeds 2 analoge gesprekskanalen inbegrepen en kan u 2 tot 30 ISDN gesprekskanalen naar behoeven toevoegen.

 

Shape & Fix is een flexibele formule

Bent u al Shape-klant, dan voegt u Fix aan uw abonnement toe en geniet u zo van de vele voordelen die het pakket biedt. Bent u nog geen Shape-klant, dan is dit het moment om samen met uw accountmanager de verschillende mogelijkheden te bespreken en het ideale pakket voor uw organisatie samen te stellen.

 

Geïnteresseerd? Bekijk hier alle voordelen van Shape & Fix en neem contact op met uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht