Onze Internet of Things-oplossingen

Op zoek naar een gekwalificeerde partner voor de connectiviteit van uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-applicaties? Orange biedt u oplossingen op maat en een totale controle over uw vloot simkaarten.

Geniet van een erkende expertise en de beste instrumenten om uw project te concretiseren van bij de lanceringsfase tot de implementatie, zelfs internationaal. Bij Orange bent u zeker van een specifiek netwerk voor een optimale communicatie en een portaal om uw vloot simkaarten op afstand te beheren. Daarbovenop staat een team experts 24/7 tot uw beschikking. Zo bent u zeker dat uw cruciale applicaties online blijven en in alle omstandigheden verder draaien.

De beste partner voor uw Internet of Things-projecten

Betrouwbaarheid en controle 

U beschikt over simkaarten die speciaal afgestemd zijn op het gebruik in machines, ook buitenshuis. Daarnaast bieden we u een specifiek portaal om uw kaarten op afstand te beheren en hun werking te controleren. Een speciaal netwerk zorgt voor een optimaal dataverkeer.

Optimale ondersteuning

Een team van 40 experts gespecialiseerd in Internet of Things en Machine-to-Machine staat 24/7 tot uw beschikking om de goede werking van uw cruciale applicaties te verzekeren.

Internationale verankering

Orange België is sinds 2008 het internationale IoT Competence Center voor de volledige Orange Groep. Daardoor geniet u van de voordelen van de verankering van de Orange Groep in Europa en van onze ervaring met de ontwikkeling van grootschalige projecten. U beheert uw vloot van simkaarten centraal via ons portaal, zelfs simkaarten in verschillende landen. 

Flexibiliteit

Onze experts bieden u oplossingen op maat, ontwikkeld voor uw specifieke behoeften. Zo helpen ze u om te innoveren.

Benut de mogelijkheden van geconnecteerde objecten

Aangepaste simkaarten

Orange biedt u simkaarten aangepast aan uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-projecten. Steviger en speciaal ontwikkeld om optimaal te werken en langer mee te gaan, zelfs buitenshuis.

Diverse communicatiemanieren

Uw simkaarten versturen hun informatie in 2G, 3G of 4G of zelfs via sms of spraakbericht. U kiest de oplossing die het best is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Aangepaste verbinding met uw vaste infrastructuur

Orange biedt u een brede waaier van oplossingen om uw applicaties te verbinden met uw bestaande IT-infrastructuur, van een eenvoudige NAPT tot de installatie van een volledig beveiligd privénetwerk.

Onlinebeheer van uw vloot

U beheert al uw simkaarten via een specifiek portaal, ontwikkeld met behulp van onze partner Ericsson en toegankelijk via het web en via API. U ontvangt waarschuwingen bij storingen, activeert of deactiveert specifieke simkaarten op afstand, monitort de verzamelde gegevens in realtime… De toepassing bij uitstek om de goede werking van uw cruciale applicaties te garanderen.

Connecteer optimaal met uw Internet of Things-applicaties

Kies de beste vaste oplossing

Ontdek onze vaste connectiviteitsoplossingen speciaal ontwikkeld voor bedrijven en zorg voor een optimale connectie met uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-applicaties.

Ecosysteem van gekwalificeerde partners tot uw beschikking

Sinds vele jaren bouwden we een echt ecosysteem uit van gekwalificeerde partners, gespecialiseerd in zeer specifieke domeinen van Internet of Things en Machine-to-Machine. Op basis van uw vraag en als we niet over de interne expertise beschikken, verwijzen we u naar de gekwalificeerde partner(s) om u te begeleiden.

Verbetering van uw processen

Uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-applicaties oogsten een schat aan gegevens die gebruikt kunnen worden om uw processen te analyseren en pistes te identificeren om uw prestaties te verbeteren.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht