Internet of Things

Changing the world, one thing at a time.

Onze ambitie? Apparaten met elkaar verbinden om er slimme objecten van te maken. Maar dat kunnen we niet alleen. Samen met onze partners sleutelen we aan een betere wereld, met diensten die ons in staat stellen energie te besparen, onze huizen en voertuigen beter te beveiligen en onze ondernemingen efficiënter te doen draaien.

One thing at a time !

Wat is IoT?

Internet of things wordt gevormd door slimme objecten die voorzien zijn van sensoren die informatie verzamelen. Daarna delen ze die informatie via een communicatie netwerk.

Die informatie (indien nodig realtime) wordt aangewend bij procesoptimalisatie, verhoogt de efficiëntie, het rendement en de veiligheid en doet zelfs nieuwe toepassingen ontstaan in de meest diverse sectoren.

Eindeloos veel mogelijkheden

Gezondheid

Meldingen sturen wanneer bepaalde drempelwaarden worden bereikt (hartslag, bloeddruk, temperatuur enz.). Bijvoorbeeld, de bloedsuikerwaarde van iemand die lijdt aan diabetes.

Industriële apparatuur

Het werk van een machine monitoren of het niveau van een tank controleren zonder fysiek op de site aanwezig te moeten zijn.

Landbouw

De bodemvochtigheid, de hoeveelheid zonlicht of de oogstbaarheid van gewassen meten.

Logistiek

Voertuigen en pakjes volgen – tot aan de staat van de pakjes toe. De straatverlichting regelen of slimme parkings creëren.

Waarom Orange?

Orange is een van de grootste spelers in het Internet of Things in België

1. Uitgebreid mobiel, vast en IoT-netwerk

Wij combineren onze mobiele, vaste en IoT-netwerken om u betrouwbare en performante oplossingen aan te bieden op verschillende niveaus.

2. Service

Onze experten zijn gespecialiseerd in diverse domeinen van het Internet of Things en machine-to-machine. Ons team staat 24 op 24, 7 op 7 klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren waar nodig

3. Personalisatie

Wij passen ons aan uw behoeften aan. Wij luisteren naar u en stellen u de geknipte oplossing voor. Wij helpen u uw producten of diensten op te waarderen.

4. Ervaring

Wij vertrouwen op onze jarenlange ervaring om u professionele mobiliteitsoplossingen aan te bieden en uw mobiele en vaste communicatie te regelen.

5. Internationaal

Orange maakt deel uit van een internationale bedrijvengroep die toonaangevende en efficiënte oplossingen aanbiedt in ruim 220 landen.

6. Een heel ecosysteem van bekwame partners tot uw dienst

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere domeinen van het Internet of Things en machine-to-machine.

Ontdek onze partners

Een IoT-project in het vooruitzicht? Wij kunnen u helpen

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.

Contacteer ons

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht