Groeien dankzij technologie, team en klantgerichtheid

In deze nieuwe aflevering laten we vier Limburgse Trends Gazellen aan het woord. Deze bedrijven kozen elk voor een ander pad, maar slaagden er alle vier in om flink te groeien.

Wim Van Den Bossche van Brouwerij Martens vertelt hoe ze door innovatieve projecten de brouwerij van de toekomst ontwerpen. Caroline Carpentier van binnen- en buitenspeeltuin Tarzan & Jane staat stil bij het belang van customer intimacy. Frank Vliegen van uitzendkantoor Trixxo legt uit waarom de focus op niches voor hen de sleutel tot succes is. Ben Kunnen van energiebedrijf Opteco vertelt ten slotte hoe zij de kracht van vooruitstrevende technologie gebruikten om verder te groeien.

We support you to grow

Groeimogelijkheden

Maak van data de kern van uw businessstrategie

Data speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. De succesvolle ondernemingen van morgen weten nu al hoe ze van hun data een belangrijke business value kunnen maken.

Om data een centrale plaats in hun businessstrategie te kunnen geven, hebben bedrijven nood aan een framework dat de volledige data journey omkadert van het verzamelen tot ermee aan de slag gaan, met in elke fase oog voor de nodige bescherming van de data. Orange helpt u een dergelijk strategisch kader te ontwikkelen.

Zo maakt u op elk moment optimaal gebruik van uw bedrijfsdata.

Ontdek meer

Uw werknemers: niet gebonden, altijd verbonden

Ook in kleinere bedrijven wordt flexibiliteit steeds belangrijker. Telewerk maakt een einde aan de 9-to-5-mentaliteit en de behaalde resultaten worden belangrijker dan het aantal gepresteerde uren.

Maar telewerk brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Hoe zorgt u als werkgever dat thuiswerken vlot verloopt? Hoe beschermt u uw bedrijfsgegevens tegen cybercriminelen? Hoe laat u uw medewerkers vanop afstand samenwerken?

Samen met Orange transformeert u uw medewerkers in Connected Employees.

Ontdek meer
Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht