Orange en ICT

Uw werknemers: niet
gebonden, altijd verbonden

Elke dag van 9-tot-5 aan hetzelfde bureau werken? Dat is niet alleen voor de nieuwe generatie werknemers, maar ook voor hun oudere collega’s stilaan ondenkbaar. Bedrijven moeten flexibiliteit en vrijheid bieden, maar wat met de productiviteit van uw medewerkers?

Orange biedt u de bouwstenen voor een flexibele organisatie. Onze oplossingen laten uw medewerkers vanop afstand samenwerken, zonder tijdverlies of veiligheidsrisico’s. Met ons aanbod op maat blijven uw medewerkers verbonden, waar ze ook zijn.

Maak van uw bedrijf een digitale werkplek

Telewerken brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hoe pakt u dit als kmo aan? Wat zijn de technische vereisten om van telewerk een succes te maken? Een antwoord op deze vragen vindt u in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.
*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

Telewerk? Altijd met de ICT-oplossingen van Orange!

Wij staan
voor u klaar

De nieuwe manier van werken is flexibel. Is uw bedrijf er klaar voor?

Maak de switch met Orange aan uw zijde. Samen met u ontwerpen we de toekomst van uw ICT-architectuur. Flexibiliteit gecombineerd met een eenvoudig online beheer, voor een ICT-oplossing op maat van uw bedrijf.

Contacteer me met een aanbod op maat

Gerelateerde artikels

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.