Orange en ICT

Uw werknemers: niet
gebonden, altijd verbonden

Elke dag van 9-tot-5 aan hetzelfde bureau werken? Dat is niet alleen voor de nieuwe generatie werknemers, maar ook voor hun oudere collega’s stilaan ondenkbaar. Bedrijven moeten flexibiliteit en vrijheid bieden, maar wat met de productiviteit van uw medewerkers?

Orange biedt u de bouwstenen voor een flexibele organisatie. Onze oplossingen laten uw medewerkers vanop afstand samenwerken, zonder tijdverlies of veiligheidsrisico’s. Met ons aanbod op maat blijven uw medewerkers verbonden, waar ze ook zijn.

Maak van uw bedrijf een digitale werkplek

Telewerken brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hoe pakt u dit als kmo aan? Wat zijn de technische vereisten om van telewerk een succes te maken? Een antwoord op deze vragen vindt u in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Telewerk? Altijd met de
ICT-oplossingen van Orange!

Groeiende ondernemers aan het woord

In onze podcastreeks bundelen we de ervaringen, strategieën en tips van succesvolle ondernemers. We zoomen in op thema’s als innovatie, bedrijfsmodellen en teamwork, maar ook op technologie, telecom en data. Laat u inspireren en neem ook met uw bedrijf een sprong voorwaarts.

Luister de podcasts

Een ICT-oplossing op maat
van uw kmo

Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft zijn eigen noden, ook op ICT-vlak. Dat hebben we bij Orange goed begrepen: alle onze oplossingen worden op maat van onze klanten ontworpen.

Interesse? We contacteren u graag met een aangepast voorstel.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.
*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

Gerelateerde artikels

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.