Orange en ICT

Samen bouwen aan de
toekomst van uw bedrijf

Bij de groei van uw bedrijf speelt het gebruik van de juiste technologie een belangrijke rol. Hoe gaat u om met de digitale transformatie en hoe passen de kennis en ervaring van uw medewerkers hierin? Begeleiding van een betrouwbare ICT-partner is hierbij essentieel.

Orange biedt u de bouwstenen waarmee u uw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst. Onze oplossingen laten uw medewerkers altijd en overal efficiënt werken, zonder onderbreking of veiligheidsrisico. Met ons all-in-one-aanbod blijft uw bedrijf steeds in topvorm.

Maak van uw bedrijf een digitale werkplek

Telewerken brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hoe pakt u dit als kmo aan? Wat zijn de technische vereisten om van telewerk een succes te maken? Een antwoord op deze vragen vindt u in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Hybride werken? Altijd met de ICT-oplossingen van Orange!

Groeiende ondernemers aan het woord

In onze podcastreeks bundelen we de ervaringen, strategieën en tips van succesvolle ondernemers. We zoomen in op thema’s als innovatie, bedrijfsmodellen en teamwork, maar ook op technologie, telecom en data. Laat u inspireren en neem ook met uw bedrijf een sprong voorwaarts.

Luister de podcasts

Een ICT-oplossing op maat
van uw kmo

Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft zijn eigen noden, ook op ICT-vlak. Dat hebben we bij Orange goed begrepen: alle onze oplossingen worden op maat van onze klanten ontworpen.

Interesse? We contacteren u graag met een aangepast voorstel.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.

Gelieve een correct telefoonnummer in te voeren zodat wij uw aanvraag binnen het uur kunnen behandelen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht