Wat is Mobile Treat Protection (MTP)?

Onze smartphones zijn niet altijd even “smart” als het aankomt op beveiliging: spyware, malware en virussen vinden nog steeds veel te gemakkelijk hun weg naar mobiele toestellen. Om de fleet van jullie klanten beter te beveiligen, biedt Orange Mobile Threat Protection (MTP) aan.

MTP is een applicatie die bedreigingen zoals malware en virussen onmiddellijk detecteert op de mobiele toestellen van uw klant. Wanneer een bedreiging wordt vastgesteld, bijvoorbeeld als een medewerker een kwaadaardige app downloadt of zich verbindt met een onveilig netwerk, ontvangt hij een notificatie van de MTP-app.

Bovendien kan de onderneming in real time de bedreigingen op de mobiele vloot opvolgen via een portaal. Met MTP die de bedreiging detecteert, in combinatie met een MDM oplossing die de bedreiging zal blokkeren, kan uw klant er alle vertrouwen in hebben dat zijn professionele informatie veilig is op zijn mobiele toestellen.

 

MTP biedt:

  • Netwerkbeveiliging: controleert netwerkverkeer en detecteert verdachte verbindingen van en naar mobiele apparaten
  • Applicatiescans: identificeert kwaadaardige apps en apps die bedrijfsgegevens in gevaar kunnen brengen door middel van reputatiescan en code-analyse
  • Gedragsanalyse: detecteert gedragsafwijkingen door verwachte en aanvaardbare gebruikspatronen te volgen
  • Vulnerability assessments & URL phishing: inspecteert apparaten op configuratiefouten die leiden tot de uitvoering van malware en detecteert sms-phishing URL’s.

Meer informatie op Mobile Threat ProtectionHeeft deze pagina u verder geholpen?