Hoe kan ik mijn oproepnummer verbergen?

Uw nummer komt standaard tevoorschijn op het toestel van de persoon die u tracht te bereiken. Misschien heeft u daar geen zin in of wil u gewoon anoniem blijven. In dat geval kan u bij elke oproep uw nummer verbergen.

Toets de combinatie #31# in, gevolgd door het nummer van uw correspondent. Het resultaat? "Withheld" komt tevoorschijn op zijn scherm. Dit moet u telkens doen wanneer u uw nummer wil verbergen bij een uitgaande oproep. Om uw nummer voor een lange tijd te verbergen, dient u op te hangen. Nadien belt u het nummer 1921 en volgt u de instructies. In dit geval kan u de opgebelde nummers niet meer zien. Het is een kwestie van geven en nemen.

Opgelet: dit werkt niet bij het sms'en. Als u een sms verstuurt, krijgt uw correspondent altijd uw nummer te zien.