Ik wil mijn PIN veranderen

Wij helpen u bij het beveiligen van uw gsm met een PIN code en om de bestaande naar een persoonlijke code te wijzigen.

Sommige toestellen staan toe om via het menu van de gsm zelf je PIN code te wijzigen.

Zoniet dan kunt u de PIN code zelf wijzigen door volgende code in te geven op uw toestel: ** 04*OUDE PIN*NIEUWE PIN*NIEUWE PIN*# en klik op de beltoets.

Wilt u niet elke keer uw PIN code invoeren wanner u uw gsm inschakelt? Dan kunt u deze bescherming afzetten. U stelt uzelf dan wel bloot aan het risico van ongeoorloofd gebruik van de simkaart. U loopt dus een groter risico in het geval van diefstal of verlies, aangezien iedereen uw gsm zal kunnen gebruiken.