IP VPN Everywhere

IP VPN is de oplossing om uw communicatiestromen en applicaties te centraliseren op een beveiligd privénetwerk dat toegankelijk is vanuit al uw sites. Dankzij IP VPN Everywhere kunnen uw teams bovendien overal toegang krijgen tot dat interne bedrijfsnetwerk via hun mobiele toestellen, in 3G of 4G.

Geef uw medewerkers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw data en applicaties waar en wanneer ze maar willen via hun smartphone, tablet of laptop, alsof ze op kantoor zijn. Vooral interessant voor uw marketingteams, technici of ingenieurs die op het terrein werken.

Waarom IP VPN Everywhere kiezen

Totaaloplossing aangepast aan uw noden

Onze experts analyseren vooraf uw behoeften (aantal gebruikers, bandbreedte …) zodat u zeker bent van de beste oplossing voor uw situatie. De IP VPN Everywhere-dienst wordt volledig van a tot z beheerd. Orange zorgt voor de configuratie, het dagelijks beheer en het onderhoud.

Beveiliging en confidentialiteit

Alle simkaarten van uw medewerkers zijn gegroepeerd binnen een APN (privé mobiel netwerk) dat alleen beschikbaar is voor uw bedrijf. U kan de naam van uw APN personaliseren, bijvoorbeeld ‘uwbedrijf.be’.

Klantenondersteuning en rapportering

U beschikt over strikte SLA’s en een helpdesk die 24/24 beschikbaar is om incidenten te signaleren. Daarnaast is de transparantie gegarandeerd. Dankzij verschillende rapporttypes, beschikbaar in reële tijd of op maandelijkse basis, kan u de status en de prestaties van uw netwerkverbinding analyseren.

Nog meer mogelijkheden om overal te werken

Geniet van het beste vaste netwerk

Orange staat niet alleen bekend om de uitstekende kwaliteit van haar mobiele netwerk, maar beschikt ook over een betrouwbaar vast netwerk dat constant evolueert. Belangrijk om te weten, want u hebt een vaste toegang nodig om uw privé-APN te verbinden met uw bedrijfsnetwerk.

Bied uw mobiele medewerkers de beste verbinding

Geniet van een mobiel netwerk met een uitzonderlijke dekking in 2G, 3G en 4G voor medewerkers op de baan.

Verbind uw machines met uw datacenters

Gebruik IP VPN Everywhere om uw machines te verbinden met uw datacenters via een specifieke APN die toegankelijk is in België en in het buitenland.

Hello, Interested
in our offer?
Welcome to
Orange Business.

Thanks for your interest in our offers, let's schedule a meeting.

Contact us

I have a question or a complaint