nieuwe technologieën:

toekomstgericht ondernemen

Nieuwe technologieën creëren non-stop nieuwe kansen voor bedrijven. Ontdek welke mogelijkheden Internet of Things, virtual reality of artificial intelligence met zich meebrengen en hoe 5G de groei van uw bedrijf kan ondersteunen.

Nieuwe technologieën:
ontdek de ervaringen van onze klanten

Iristick

Iristick is een trendsetter in een sector die zelf de trend zet voor het volgende decennium. Met de komst van metaverse zijn smartglasses en virtual reality belangrijker dan ooit.

CEO Johan De Geyter vertelt hoe hij als enige Europese producent deze nieuwe technologie ontwikkelt en in de markt zet.

Nirli

“De zorg voor mijn kinderen met één arm heeft me geleerd uitdagingen aan te gaan en me aan te passen aan vernieuwingen", zegt Jean-Marc Duyckaerts. Als CEO van Nirli gebruikt hij 3D- en virtual reality-toepassingen om leren op de werkplek te vergemakkelijken.

Ontdek alles over zijn passie voor nieuwe technologieën en zijn plan om innovatie in dienst te stellen van mensen.

Het potentieel van nieuwe technologieën voor uw bedrijf

De wereld van de technologie staat nooit stil. Nieuwe toepassingen zorgen voor meer snelheid, meer efficiëntie, meer mogelijkheden. Hebt u de nieuwe technologieën al helemaal omarmd, of zoekt u nog naar wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Selfscan

Is uw bedrijf al helemaal klaar voor de innovaties van morgen? Of kijkt u liever nog even de kat uit de boom?

Aan de hand van enkele vragen ontdekt u in welke mate u en uw medewerkers nieuwe technologieën al omarmd hebben.

Bent u nog niet echt op de hoogte van welke groeikansen 5G en de digitale innovaties voor uw bedrijf met zich kunnen meebrengen? Een inleiding op maat van kmo’s vindt u in onze vision paper.

Doe de test

*Duur: 2 minuten

Vision paper

Hoe gaan kmo’s om met nieuwe technologieën? Welke innovaties brengen welke voordelen met zich mee en wat is de rol van 5G?
Ontdek het allemaal in onze vison paper.

Download nu

Michaël Peeters Director Innovation and Business Development bij Orange Belgium

Expert aan het woord

Augmentend reality, geconnecteerde voertuigen, edge computing… Allemaal nieuwe technologieën met één gemeenschappelijke deler: 5G. Door de specifieke kenmerken die dit mobiele netwerk met zich meebrengt, moet 5G gezien worden als een accelerator en een multiplicator van de digitale transformatie.

 

De digitale toepassingen die 5G mogelijk maakt, zijn onbeperkt en strekken zich uit over alle sectoren. Het is vooral een kwestie van durven.

 
Lees meer

 

Aan de slag met nieuwe technologieën?
Dat bespreken we graag samen.

Benieuwd wat 5G voor uw bedrijf kan betekenen? Onze experts bespreken het graag met u. Bezorg ons uw gegevens, dan nemen we binnen de 24 uur contact met u op.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.

Neem nu contact met ons op via 0800 35 278. Om teruggebeld te worden, vul het onderstaande formulier in. Een medewerker belt u terug.

Gelieve een correct telefoonnummer in te voeren zodat wij uw aanvraag binnen het uur kunnen behandelen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

connected:

durf ondernemen

Met connected: willen we u niet enkel inspireren op het vlak van nieuwe technologieën. Ontdek hoe u als kmo kan groeien op het gebied van digitalisering, hybride werken en IT-security.

 

Digitalisering

Welke digitale tools maken ondernemen efficiënt?

Ontdek meer

 

Hybride werken

Hoe zorgt u ervoor dat ondernemen flexibel wordt?

Ontdek meer

 

IT-security

Welke oplossingen helpen u om betrouwbaar te ondernemen?

Ontdek meer

Verder lezen over nieuwe technologieën?

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht