Alt´r & Go: kort op de bal spelen

21.08.2014

Ik werk dagelijks op verschillende plekken. En Shape is even flexibel als ik.

Damien Cammarata

 

Hoe groot of klein een bedrijf ook is: elk heeft z’n eigen noden en verwachtingen op het gebied van telecommunicatie. Dat geldt zeker voor kleine zelfstandigen en kmo’s. Die hebben vaak geen behoefte aan complexe tariefconstructies, maar wel aan heldere, flexibele oplossingen die hen elke dag helpen. Zoals Shape van Orange, waarmee bijvoorbeeld Damien Cammarata, zaakvoerder van Alt’r & Go, elke dag aan de slag gaat. “Met Shape heb ik een formule op mijn maat, zowel wat het tarief, de datavolume als de extra diensten betreft.”

 

De uitdaging

Op elke werf en elk event kort op de bal spelen

“Met Alt’r & Go ben ik als technicus actief op verschillende werven, zowel bij particulieren als bedrijven. Als licht- en geluidspecialist ben ik dan weer aan de slag op uiteenlopende plekken als voetbalclub Bergen en Mons Arena. En overal moet ik steeds snel offertes en plannen kunnen versturen en ontvangen.” Met andere woorden: Damien Cammarata heeft een specifiek telecomprofiel. Datavolume is zijn eerste zorg. Maar dat betekent niet dat hij een dure, complexe formule nodig heeft met ook een pak belminuten en sms’en.


 

De oplossing

Shape, een flexibele en eenvoudige mobiele oplossing

“Het grootste voordeel dat Shape mij biedt, is dat ik probleemloos de nodige data kan versturen en ontvangen voor een vast tarief én zonder mij blauw te betalen. Zo moet ik vaak via mijn server klantendossiers raadplegen op de werf, of plannen opvragen en offertes doorsturen via mijn tablet en gsm. Dat gaat trouwens merkelijk sneller via 4G. Vele klanten vragen mij ook om dagelijks hun beveiligingscamera’s en toegangscontrole te checken. Dat doe ik allemaal van op kantoor, met Shape en 4G.” Dan zijn er ook nog de vele inbegrepen en extra diensten. “Die stellen me in staat om mijn kosten, oproepen en toestellen te beheren en nog beter af te stemmen op wat ik nodig heb.”


 

Het resultaat

Een formule voor elk profiel

Het verhaal van Alt’r & Go bewijst hoe flexibel Shape is. Deze eenmanszaak heeft bijvoorbeeld elke dag baat bij Shape Plus met 3 GB datavolume, een onbeperkt aantal belminuten en ongelimiteerd sms’en voor maar 20 euro. Hoeveel werknemers een kmo bovendien ook telt, dankzij de 6 verschillende Shape-oplossingen belt, mailt en sms’t iedereen volgens zijn behoefte. En dat zonder te veel te betalen of ingewikkelde tariefconstructies. Een medewerker krijgt een nieuwe functie? Elke formule kan te allen tijde snel en eenvoudig aangepast worden. Zo groeit Shape mee met elke zaak.

 

Verkiest u ook een oplossing op uw maat? Ontdek de 6 Shape-formules en laat u verrassen door de snelheid van 4G.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht