Arkopharma: medewerkers optimaal bereikbaar

28.04.2017

De Waverse vestiging van Arkopharma verdeelt fytotherapeutische geneesmiddelen en voedingssupplementen van het Franse moederbedrijf in België en Luxemburg. Het gros van de medewerkers is vaak onderweg naar apotheken en parafarmacieën. Dankzij Orange zijn die mobiele werknemers van Arkopharma altijd en overal bereikbaar. Resultaat: Arkopharma is over de hele lijn tevreden met de oplossing van Orange.

 

De uitdaging

Altijd en overal bereikbaar

Arkopharma verdeelt zijn producten in België en Luxemburg via apotheken en parafarmacieën. De salesmensen en fytoconsultants brengen dus veel tijd door op de baan. “We zochten een oplossing waarmee onze medewerkers altijd bereikbaar zijn. Telefonisch – dat spreekt voor zich – en ook online, want ze moeten in real time via het internet bestellingen plaatsen met hun laptop of tablet”, vertelt Grégory Zagaria, directeur administratie en boekhouding bij Arkopharma België.

Een marktleider heeft toppartners nodig.

 

De oplossing

Totaal en flexibel

Orange stelde Shape & Fix voor: een alles-in-eenoplossing die vaste en mobiele telefonie combineert met breedbandinternet. “Een standaardformule? Daar passen we voor”, zegt Grégory Zagaria. “Met Shape & Fix stemmen we de formules perfect af op de verschillende behoeftes van de medewerkers. Managers bijvoorbeeld hebben een groter surfvolume nodig.” Toch is die flexibiliteit niet het enige voordeel. De kosten zijn voorspelbaar en de facturen transparant. Ergo: eenvoudigere administratie – ook dát draagt bij tot de tevredenheid van Arkopharma. Grégory Zagaria wijst tot slot op nog een ander pluspunt: “We zijn zéér te spreken over de professionele support. De technische ondersteuning van Orange is echt onovertroffen.”

 

Het resultaat

Goed omringd

“We hebben grote ambities waar te maken”, zegt Grégory Zagaria. “Als marktleider moeten we kunnen bouwen op toppartners zoals Orange. Een paar jaar terug beslisten we om de concurrentie een kans te geven, dus veranderden we van operator. Die relatie was helaas geen lang leven beschoren. Orange houdt zich prima staande in de markt, ondanks de sterke concurrentie. Deze operator levert gewoon een betere service voor een interessante prijs.”

Betrouwbare partner

“Orange biedt een complete, krachtige en flexibele oplossing – precies wat we zochten. Bovendien genieten we een heel interessant tarief”, aldus Grégory Zagaria. “We hebben ook een goede verstandhouding met Orange. Onze contactpersoon is tegelijk ook vertrouwenspersoon. Hij is een en al oor en reageert snel op onze verzuchtingen.”

 

 

Wil u ook uw voordeel doen met de globale telecomoplossing en uitmuntende service van Orange? Ontdek snel de troeven van Shape & Fix!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht