Vast en mobiel slim gecombineerd

06.12.2016

Met Shape & Fix biedt Orange uw bedrijf een totaalpakket in telecom. Mobiel, vast, spraak én data: alles wat u nodig heeft. Deze vijf voordelen staan voorop.

1. Een totaaloplossing

Met Shape & Fix kan u genieten van een convergente oplossing. Deze bestaat uit mobiele telefonie, mobiel internet via 4G, vaste telefonie en een breedbandinternetverbinding via VDSL2. Op deze manier kunnen uw klanten u en uw medewerkers altijd en overal bereiken. U hebt een snelle toegang tot het internet en u kan communiceren waar en wanneer u het wilt.

 

2. Op maat van uw medewerkers

Het Shape-onderdeel binnen Shape & Fix is het mobiele tariefplan voor uw bedrijf. Hierbij kan u terugvallen op zes formules op maat van uw verschillende werknemers. De twee meest eenvoudige profielen zijn voor medewerkers die vooral bereikbaar moeten zijn, de andere twee voor grotere datagebruikers en de laatste twee voor collega’s die zich vaak in het buitenland bevinden.

Tussen deze formules kan u vlot switchen. Als de behoeften van uw bedrijf veranderen, past u zelf uw Shape-oplossing aan. Hiervoor voeren wij regelmatig een check-up uit.

 

3. Razendsnel surfen en simultaan bellen

Bellen doet u met Shape & Fix overal in optimale omstandigheden dankzij het omvangrijke mobiele Orange-netwerk. Supersnel surfen gebeurt via 4G. Bent u op kantoor, dan surft u via een krachtige VDSL2-verbinding met vast IP-adres. U haalt tot wel 100 Mbps in downloadsnelheid en liefst 20 Mbps in uploadsnelheid. Ideaal om grote bestanden snel en veilig te downloaden of te verzenden.

 

4. Eenvoudig beheer & voorspelbare kosten

Shape & Fix staat garant voor voorspelbare kosten en een eenduidige factuur. U kan rekenen op een gespreksbundel voor vaste lijnen naar nationale mobiele en vaste lijnen. En u valt terug op één vaste maandelijkse kost voor uw vaste lijn en nationale communicatie (naar mobiel en vast). Het vaste interentverkeer is onbeperkt en dankzij Data Bonus hebt u een groot mobiel datavolume. Met de My Orange-app hebt u altijd een zicht op uw verbruik en met Travel Data Control blijven de kosten ook in het buitenland onder controle.

 

5. Professionele ondersteuning

Bij Orange kan u voor al uw vragen over Shape & Fix contact opnemen met uw vaste contactpersoon, die dagelijks bereikbaar is van 8 tot 19 u, en dit ook op zaterdag. Herstellingen gebeuren binnen de acht werkuren. Dankzij dit alles blijft uw bedrijf maximaal bereikbaar.
 

Bent u geïnteresseerd in alle voordelen van Shape & Fix. Neem dan contact op met uw accountmanager. U kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken, klik hier voor onze contactgegevens.

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht