Hoe digitalisering het verschil maakt

14.10.2022

Het voelt voor veel bedrijven vaak nog als een sprong in het onbekende, maar resoluut kiezen voor digitalisering brengt heel wat voordelen met zich mee. Keuringsbedrijf ACEG durfde het aan. Ontdek hun verhaal!

Dat heel wat kmo’s op dit moment volop voor een digitale transformatie kiezen, bewijst dat ondernemers zich realiseren dat digitalisering groeikansen creëert. Al zijn er ook bedrijven die van bij het prille begin resoluut voor digitalisering hebben gekozen. Waarom deden ze dat? En plukken ze daar een paar jaar later nog steeds de vruchten van? We spraken met keuringsbedrijf ACEG, een voorbeeld van een Belgische digital first-adept.

Missie: klanten ontzorgen

De oprichters van keuringsbedrijf ACEG wilden al van bij de start het keuringsproces voor hun klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Met hun digitale Keuringsplatform zijn ze daar snel in geslaagd en zorgden ze meteen ook voor een nieuwe wind in hun sector.

 

Digitalisering bij kmo’s: expert aan het woord

ACEG valt op als early adopter op het vlak van digitalisering, maar steeds meer Belgische bedrijven werken momenteel aan hun digitale maturiteit. Dat vertelt Lieven Vaes, B2B Marketing Director bij Orange Belgium: “De centrale vraag die we horen bij klanten luidt: hoe kunnen we de technologiemogelijkheden van vandaag op de beste manier inzetten als enablers voor een betere bedrijfsvoering?” Ook de gebeurtenissen van de laatste jaren hebben een grote rol gespeeld in de digitale evolutie die nu in de bedrijfswereld plaatsvindt. Door de pandemie hebben bedrijven zich moeten heruitvinden en zijn ze op zoek naar oplossingen waarmee hun medewerkers efficiënt en op een veilige manier hybride kunnen werken.

 

En u? Hoe digitaal matuur is uw bedrijf? Ontdek het aan de hand van onze selfscan!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht