5995: vier getallen om niet te vergeten

06.05.2016

Een vraag over uw factuur, een handige optie die u wil activeren, een nieuw tariefplan dat u wel interessant lijkt, … Onze adviseurs staan elke dag weer klaar om u met raad en daad bij te staan. Op het gratis telefoonnummer 5995 (bereikbaar met een Orange-gsm) en 0800 9596 2 (via vaste lijnen) kan u altijd terecht.

Onze adviseurs kennen uw situatie, weten wat voor u belangrijk is en kunnen u dus veel sneller verder helpen. Ze helpen u met allerhande vragen, kijken of uw tariefplan nog steeds aangepast is aan uw behoeften, ... Na een korte analyse kunnen de Orange-adviseurs u een aangepast abonnement op maat voorstellen.

Welke vraag u ook hebt, we hebben altijd een contact voor u. Onze adviseurs voor allerhande vragen, uw accountmanager voor al uw commerciële vragen of naar een technische expert voor uw technische vragen.  Beschikt u niet over een eigen accountmanager? Geen nood, wij hebben per regio een accountmanager aangesteld die uw situatie op de voet volgt. 5995, een nummer om te onthouden.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.