5G maakt kwaliteitscontrole efficiënter bij Borealis

22.10.2020

Havenbedrijf Borealis, dat polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen produceert, experimenteert met de 5G-technologie van Orange voor de kwaliteitscontrole van hun producten. Ook voor de toekomst ziet deze wereldspeler veel mogelijkheden met 5G.

Borealis onderwerpt zijn producten aan strenge kwaliteitscontroles. Via een cloudtoepassing worden de productielijnen continu online geanalyseerd. Een defect? Dan worden beelden en metadata automatisch doorgestuurd voor verdere controle.

Vroeger verliep deze analyse via een vast kabelnetwerk. Maar dankzij het havenproject van Orange maakte Borealis onlangs ook kennis met de mogelijkheden van 5G. Dat netwerk is even performant en veilig, en biedt Borealis bovendien extra flexibiliteit. Omdat de analyse nu sneller gebeurt, wint het bedrijf aan efficiëntie.

 

5G voor de toekomst

Borealis ziet ook heel wat potentieel in 5G voor de toekomst. Zo onderzoekt het bedrijf of het productietoepassingen op een veilige, efficiënte en draadloze manier kan verbinden met de cloud. En dit dus zonder een nieuw kabelnet te moeten installeren.

 

 

Ontdek ook andere 5G-toepassingen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht