5G vergemakkelijkt huizenjacht

Makelaar toont simulatie
16.02.2023

5G zorgt voor een revolutie in verschillende sectoren, zo ook in de vastgoedsector. Dankzij kwalitatieve simulaties in 3D kunnen vastgoedmakelaars nu ook de eeuwige twijfelaars overtuigen. 

Het is een hele uitdaging om klanten het potentieel van een woning te tonen, zeker bij nieuwbouwwoningen. Dat weet ook Tessel Leus, zaakvoerder van ERA Leus. Kwalitatieve simulaties helpen de klant en de makelaar om de woning te visualiseren. Met een goede voorstelling van de woning kan de makelaar de potentiële kopers van bij het begin beter ondersteunen.

Zulke digitale simulaties worden onder andere mogelijk gemaakt door Cloudalize. De ontwikkelaars van applicaties werken samen met Cloudalize om hun toepassing rechtstreeks te streamen op de toestellen van de vastgoedmakelaar. Maar dat is alleen mogelijk met een uitstekend mobiel netwerk. 5G biedt hier enorm veel kansen door de hoge bandbreedte en lage latency. “5G zal de hemelpoorten van cloud computing openen omdat het ons in staat stelt high-end graphics naar om het even welk scherm te streamen”, zegt Benny Willen, CEO van Cloudalize. Het bedrijf heeft in Orange een betrouwbare partner gevonden die hen ondersteunt in hun 5G-innovaties.

 

Bekijk de volledige reportage.

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht