Als bedrijven evolueren, evolueert Shape mee

08.12.2023

Bij Orange Belgium begrijpen we dat bedrijven evolueren. Om de groei van uw bedrijf te blijven ondersteunen, vergroten we de databundels van enkele van onze Shape-formules. Ontdek meer over deze aanpassing!

Bij Orange geloven we rotsvast in de kracht van 5G. Dat mobiele netwerk zal bedrijven de komende jaren flexibeler en innovatiever maken. Zodat uw werknemers nog mobieler en flexibeler kunnen zijn, ook buiten België, passen we enkele Shape-databundels voor de EU aan.
 

Wat verandert er?

Vanaf 03/12/2023 ontvangt u bij Shape Ultimate, Intense of Traveller heel wat extra data in de Europese Unie. Gebruikt u meer data dan uw bundel toelaat? Dan betaalt u vanaf die datum ook minder per verbruikte MB.

 

 

*Kiest u voor Shape Ultimate binnen een Shape & Fix-tariefplan? Dan verdubbelen wij uw mobiele data! U ontvangt 300 GB voor gebruik in België en 92 GB voor in de EU.

 

Bent u ook klaar om te kiezen voor meer mobiliteit en flexibiliteit voor uw bedrijf? Via de Klantenzone maakt u snel de overstap naar Shape Ultimate, Intense en Traveller.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht