Boost de groei van uw kmo met onze webinars

07.02.2022

Bedrijven die groeien, zijn essentieel voor onze economie. Als ervaren ICT-partner wil Orange ondernemingen hierbij ondersteunen. In enkele online inspiratiesessies geven we praktische tips voor de toekomst. Van ondernemers voor ondernemers. 

Na enkele moeilijke jaren zijn flink wat ondernemers klaar om te investeren in de groei van hun bedrijf. De crisis van de voorbije periode heeft aangetoond dat dankzij digitalisering heel wat bedrijven zelfs vanop afstand kunnen blijven werken. Deze digitale transformatie zal ook bij de verdere groei van bedrijven een belangrijke rol spelen. Vanuit onze jarenlange ervaring willen we bedrijven begeleiden en inspireren.

 

Trends Gazellen: webinarreeks

Bedrijven die groeien, zijn cruciaal voor de economie én een echte inspiratiebron voor andere ondernemers. Dat is ook de reden waarom Orange Belgium voor het derde jaar op rij trotse partner is van de Trends Gazellen, de bekroning van de sterkst groeiende bedrijven door Trends Magazine. In het kader van deze verkiezing organiseren we een aantal inspiratiesessies waarbij we ondernemers willen tonen hoe verschillende aspecten van digitalisering hun groei kunnen ondersteunen.

 

Volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Digitalisering in de praktijk, wat betekent het voor uw kmo? (03/03/2022)
  Veel kmo’s denken dat de digitale transformatie enkel voor grote bedrijven weggelegd is. In onze webinar tonen onze experts hoe u ook als kleiner bedrijf extra waarde kan creëren door uw processen te digitaliseren. Aan de hand van concrete voorbeelden en getuigenissen tonen onze experts hoe de oplossingen van Orange medewerkers dichter bij elkaar brengen. Zo kan telewerk ook in uw kmo heel wat productiever worden.
   
 2. Effectieve bescherming van uw gegevens (03/2022)
  De populariteit van thuiswerken en de toenemende digitalisering in bedrijven zijn niet aan de aandacht van cybercriminelen ontsnapt. Veel kleine en middelgrote ondernemingen zijn de voorbije maanden al het slachtoffer geworden van een cyberaanval. Onze experten leggen uit met welke oplossingen kmo’s zich kunnen beschermen tegen een cyberaanval. Bovendien laten we tijdens deze webinar exclusief een ‘ethische hacker’ aan het woord, die ook zal illustreren hoe een aanval verloopt en hoe u die kan identificeren.
   
 3. Naar meer hybride werken zonder aan efficiëntie in te boeten (04/2022)
  Op kantoor, thuis of op locatie... Uw werknemers zijn niet langer gebonden aan één vaste werkplek. Hybride werken is vandaag de nieuwe norm geworden. De combinatie van bedrijfscontinuïteit, efficiënt teamwerk én een flexibele werkomgeving vormt een uitdaging voor zowel grote als kleinere ondernemingen. Tijdens het webinar bekijken onze experts samen met een HR-specialist hoe u dit aanpakt en welke oplossingen ervoor zorgen dat telewerk productief verloopt.
   
 4. Live event: welke kansen bieden nieuwe technologieën voor uw kmo? (04/2022)
  De technologie staat niet stil. Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor steeds meer mogelijkheden voor bedrijven en hun klanten. Welke rol kan 5G hierin spelen? Hoe kan u artificiële intelligentie inzetten voor uw bedrijf? Tijdens deze inspiratiesessie ontdekt u wat deze nieuwe technologieën werkelijk voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen. We laten u ook kennismaken met het unieke 5G-lab van Orange Belgium.

 

Hebt u interesse in (één van) onze webinars, maar kan u zich niet vrijmaken op de geplande datum? Geen probleem, wie ingeschreven is, ontvangt na afloop de opname.

 

Klaar om uw kmo een boost te geven met onze inspirerende webinars? Hou onze website in de gaten voor meer informatie.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht