De 5 voordelen van Mobile Threat Protection

25.07.2019

Cybercriminelen richten zich steeds vaker op mobiele toestellen. Mobile Threat Protection van Orange is dé oplossing voor dit probleem. MTP beschermt uw mobiele vloot tegen ongewenste bezoekers. 

Cybercriminelen zoeken altijd naar de zwakste plekken in de beveiliging. Binnen de 'vaste' ICT-perimeter van ondernemingen vangen ze steeds vaker bot. De beveiliging van het mobiele dataverkeer laat daarentegen nog te wensen over. Logisch dus dat cybercriminelen daarop hun pijlen richten. 

Om ook hun mobiele toestellen te beschermen, hebben Orange-klanten een doeltreffende oplossing binnen handbereik: Mobile Threat Protection (MTP). 

We sommen graag de voordelen op:

 

1. Eenvoudige implementatie

MTP is een cloudoplossing die eenvoudig geïmplementeerd kan worden. U hoeft geen hardware te installeren, en uw IT-infrastructuur en de batterijen van de mobiele toestellen worden niet belast. Orange staat steeds voor u klaar om de applicatie naadloos te integreren in uw mobiele toestellenbeheer (Mobile Device Management of MDM).

 

2. Waarschuwingen bij cyberrisico’s

Vaak gebruiken medewerkers hun eigen toestellen en apps om te werken, maar hoe betrouwbaar zijn die? Ook hier kan MTP een rol spelen.MTP detecteert niet alleen aanvallen, maar activeert ook afweermechanismes die de toestellen en hun inhoud beschermen. Waarschuwingen worden vervolgens zowel naar de gebruiker gestuurd (melding) als op het beheerdersportaal geplaatst (dashboard).

 

3. Preventieve bescherming

Naast permanente monitoring en waarschuwingen op verschillende niveaus, zorgt MTP er ook voor dat uw systeem goed geconfigureerd is. Dit zorgt ervoor dat er geen zwakke plekken ontstaan. Tegelijkertijd analyseren geavanceerde technieken de toegangsregels in het hart van uw apparaat, waardoor ze u beschermen tegen mogelijk misbruik van informatie. 

 

4. Gedetailleerd overzicht

Het MTP-dashboard geeft in real-time een overzicht van de veiligheidssituatie van uw smartphonevloot. Niet alleen krijgt u een melding van de dreigingen waarmee uw vloot momenteel te maken krijgt, u kan ook inzoomen op de details van geïnfecteerde toestellen. Ook het risiconiveau en de specifieke gevaren van kwaadaardige apps kan u bekijken, zonder de privacy van de gebruikers te schenden. 

 

5. Duidelijke abonnementsformules

U betaalt een vaste abonnementsprijs per toestel. U hoeft niet te investeren in hard- of software en uw IT-uitgaven lopen niet uit de hand.

MTP gebruikt SandBlast Mobile van Check Point, een technologie die zichzelf reeds bewezen heeft. Sandblast Mobile heeft de hoogste catch rateop de markt, zonder op snelheid of gebruikerstevredenheid in te boeten. Het beveiligt uw OS, apps en netwerk door om het even welke cyberaanval te detecteren en af te stoppen voor cybercriminelen kunnen toeslaan.

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht