De nieuwe Klantenzone: gebruiksvriendelijker en efficiënter

20.07.2020

Onze Klantenzone kreeg een grondige make-over. Niet alleen het design, maar ook het beheer van uw mobiele vloot werd vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt. We geven u graag een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

Design

Bij het beheren van een mobiele vloot staat efficiëntie voorop. Het nieuwe design van uw Klantenzone zorgt voor meer duidelijkheid en is gebruiksvriendelijker. Schermen, knoppen en teksten werden tot hun essentie herleid, zodat u voortaan sneller vindt wat u zoekt. Flows werden herbekeken, onnodige velden verwijderd en alle pop-ups kregen dezelfde overzichtelijke look. 

De factuuroverzichten werden helemaal in een nieuw jasje gestoken. Door het nieuwe ontwerp biedt deze pagina u nu een duidelijker totaaloverzicht. 

 

Customer_Zone_753x395px_NL_1.jpg

 

Ook de pagina’s waarop u een Shape-tariefplan wijzigt of een wijziging voor meerdere toestellen tegelijk doorvoert, zien er voortaan anders uit.

 

Customer_Zone_753x395px_NL_3.jpg

 

De veranderingen beperken zich echter niet tot het design van uw Klantenzone. Tal van bestaande functies werden herbekeken en nieuwe functionaliteiten werden toegevoegd.

 

Nieuw

Uw mobiele vloot makkelijk beheren, waar u ook bent? Dat kan: de Klantenzone is vanaf nu volledig mobile responsive.

 

Customer_Zone_753x395px_NL_8.jpg

 

Verder heeft u nu de mogelijkheid om meerdere mobiele nummers in één keer naar prepaid over te zetten.

 

Customer_Zone_753x395px_NL_4.jpg

 

Verbeterde functionaliteiten

Een opvallende verbetering: vanaf nu worden uw wijzigingen in realtime doorgevoerd. Vroeger moest u soms tot 48 uur wachten voor een wijziging aan uw mobiele vloot zichtbaar was in uw Klantenzone. Dat was niet handig, en we hebben er dan ook voor gezorgd dat uw aanpassingen meteen zichtbaar zijn.

 

Customer_Zone_753x395px_NL_6.jpg

 

Handig is ook dat de filters die u hebt ingesteld voortaan in het geheugen worden bewaard. Zo hoeft u ze niet meer opnieuw in te stellen wanneer u van een gedetailleerd overzicht terugkeert naar het overzicht van de volledige vloot.

 

Customer_Zone_753x395px_NL_5.jpg

 

Tot slot hebben we de Excel-exports grondig herbekeken. Alle onnodige informatie werd verwijderd. Voortaan vindt u de informatie die u nodig hebt in één oogopslag terug.

 

Al klant bij Orange, maar nog geen toegang tot uw Klantenzone?
Vraag dan nu uw toegang aan
.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.