Geniet ook binnen uw bedrijf van het beste bereik

08.12.2017

De strengere isolatienormen kunnen het mobiel signaal in nieuwe bedrijfsgebouwen verzwakken. Om uw medewerkers te laten genieten van het beste bereik, ontwikkelden wij oplossingen voor een sterker signaal in uw bedrijfsgebouw.


Een sterk mobiel signaal in uw bedrijf is essentieel om uw werknemers optimaal te laten werken. Maar soms is dat signaal te zwak. Dat kan te wijten zijn aan één van deze oorzaken:

  • De regionale overheden beperken het zendvermogen van de gsm-antennes.
  • In landelijke gebieden staan er te weinig antennes voor een optimale dekking.
  • Het isolatiemateriaal, zoals voorgeschreven in de moderne isolatienormen (S-peil 31 in 2018), verzwakt het mobiel signaal.

Bevindt uw bedrijfsgebouw zich in één van deze situaties, dan kunnen uw werknemers moeilijk mobiel bellen en gebeld worden op hun werkplek. Waarschijnlijk ervaren ze ook problemen met mobiel surfen. Gelukkig is het bereik binnen uw bedrijfsgebouw eenvoudig te verbeteren. Wij bieden daarvoor verschillende oplossingen aan, afhankelijk van de dekking en capaciteit die nodig zijn en de oppervlakte van het gebouw.

 

Network Extender

De Network Extender is een standaardoplossing die u op de internetaansluiting van het gebouw aansluit. Deze femtocell, dat is een extra antenne om het signaal te versterken, biedt 3G-dekking op één verdieping in een gebied tot 20 m rond die femtocell.

 

Oplossingen op maat

Voor een grotere oppervlakte, een bedrijfsgebouw met meerdere verdiepingen of verscheidene sites analyseren wij uw situatie ter plaatse en ontwerpen we de meest geschikte oplossing op maat van uw gebouw. We installeren de nodige femtocellen, of antennes, een Base Transceiver Station of een repeater.

Welke oplossing we bij u ook uitrollen, de installatie en configuratie gebeurt door gecertificeerde experts. Bovendien hoeft de internetaansluiting waarop u de femtocell aansluit, niet van Orange te zijn, zolang ze maar voldoet aan een aantal technische vereisten.

 

Bent u geïnteresseerd in een oplossing voor een beter bereik in uw bedrijfsgebouw? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.