Huawei lanceert de P Smart: mobiel kantoor tegen budgetprijs

21.03.2018

Met de P Smart bewijst Huawei dat kwaliteit en veelzijdigheid ook binnen een redelijk budget mogelijk zijn. Voor maar 214,87 € (excl. btw) biedt dit instapmodel heel wat interessante functies die u tot nu toe alleen op de zogenaamde vlaggenschepen kreeg. 

De beste verrassing van begin 2018 in smartphoneland in de betaalbare prijsklasse? Dat zou wel eens de nieuwe P Smart van Huawei kunnen zijn. Neem nu zijn scherm: randloos, 'FullView', 5,65" groot met een verhouding van 18:9, ideaal om video te bekijken en daarom de nieuwe standaard voor smartphones. 

Nog meer moois schuilt onder de motorkap van dit slanke toestel: de krachtige octacore processor klokt af op 2,3 GHz en kan putten uit 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen. Dat geheugen is bovendien uitbreidbaar tot 256 GB met een microSD-kaart (in de tweede kaartsleuf). Ruim voldoende voor u en uw medewerkers om ook op verplaatsing werkdocumenten te bewerken en op te slaan. De batterij van 3000 mAh levert u probleemloos een dag energie voor intensief zakelijk gebruik.

Dat Huawei met de P Smart een functioneel zakelijk toestel in de markt wil zetten, bewijst de aanwezigheid van Android 8. De andere toestellen in deze prijsklasse moeten het nog met een oudere versie doen. Android 8 heeft alles in zich om zakelijke gebruikers nog productiever te maken. Simultaan video bekijken en mail verzenden met Picture-In-Picture, de overvloed aan notificaties indijken via prioriteiten, een telefoongesprek starten met een vingerbeweging, snellere copy & paste, betere bescherming van uw data, ... om maar enkele features te noemen.

De 13+2 megapixel dual camera is uniek in deze prijsklasse. De 8 megapixel sensor vooraan mag dan eerder doorsnee zijn, met het ruime palet aan filters en de blur-effecten (naar keuze tijdens of na de shooting) kan u heel creatief uit de hoek te komen.

Naast al dat fraais heeft de Huawei P Smart ook nog een vingerafdruklezer en kan u er twee simkaarten in steken. Maar wat hem helemaal de moeite maakt, naast zijn prijs, is de mogelijkheid om via bluetooth twee audiotoestellen tegelijk aan te sturen. Handig om in de auto handenvrij te bellen terwijl u muziek streamt.

 

Besluit: beste koop

Met de Huawei P Smart pakt Huawei krachtig uit op de zakelijke markt. Het toestel wordt met de juiste apps een mobiel kantoor. Voor wie een volwaardige smartphone zoekt voor zichzelf en team tegen een instapprijs is dit zonder meer de beste koop. 

 

 

Verzeker u van onbeperkte connectiviteit en meer productiviteit met een Shape-abonnement en het Hardware Bonus Program, en krijg er de Huawei P Smart gratis bij.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht