Integreer MS Teams en optimaliseer uw communicatie.

23.01.2024

Microsoft Teams en cloud telefonie hebben zich de voorbije jaren ontpopt tot belangrijke hulpmiddelen in een hybride werkomgeving. Door beide oplossingen te combineren, centraliseert u uw communicatie en werken uw medewerkers efficiënter samen.

Microsoft Teams is vandaag dé tool die bedrijven helpt om hun productiviteit te verhogen. Videovergaderingen houden, (groeps)chats voeren, bestanden met elkaar delen en vlot samenwerken in hetzelfde document: het kan allemaal via één tool.

Ook cloud telefonie is een onmisbaar instrument geworden. In plaats van een traditionele (on-premise) of virtuele centrale, gebruiken u en uw medewerkers een telefonieoplossing in de cloud. Die wordt centraal beheerd, beveiligd en onderhouden. U betaalt enkel een vaste maandelijkse kost en kiest of u alleen basisfuncties van een telefooncentrale of ook geavanceerde functies van een contact center nodig hebt.

 

Cloud Telephony integreren met MS Teams

Klanten die gebruikmaken van Cloud Telephony van Orange Belgium, kunnen hun telefonie eenvoudig combineren met Microsoft Teams. Zo worden alle communicatie- en samenwerkingsvormen in één tool gecentraliseerd. Uw werknemers behouden makkelijker het overzicht en kunnen efficiënter werken. Dankzij de integratie kunnen ze bellen en gebeld worden via de interface van Microsoft Teams, maar kunnen ze ook nog steeds vertrouwde functies zoals chats, videovergaderingen en het delen van bestanden blijven gebruiken. Ook de extra functies van Cloud Telephony, zoals voicemails en het doorschakelen van oproepen, werken in combinatie met Microsoft Teams.

Deze integratie vereist trouwens geen nieuwe infrastructuur: u blijft vanuit de cloud werken en u betaalt een vast maandbedrag per gebruiker.

 

 

Wil u ook uw communicatie beter stroomlijnen? Ontdek dan snel alles over Cloud Telephony!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht