Kies voor dubbele datakracht

21.03.2018

Als u zowel voor mobiele en vaste telefonie als voor internet klant wordt bij Orange, verdubbelen we uw mobiele data. In april verdubbelen we daarenboven de mobiele data in Shape Intense, zodat u met Data Bonus tot 40 GB ter beschikking heeft.

Het Shape & Fix-abonnement biedt u één kwalitatieve oplossing voor al uw telecomnoden: mobiele telefonie, mobiel internet, vaste telefonie en vast internet. Het combineert het comfort en de flexibiliteit van het mobiele tariefplan Shape met een professionele vaste telefonieoplossing en een snelle breedbandinternetverbinding via VDSL2.

Kiezen voor deze totaaloplossing levert u de volgende voordelen op:

  • u hebt één contract, krijgt één globale factuur en houdt op één plaats het overzicht over al uw telecomdiensten.
  • we verdubbelen de mobiele data van uw Shape-abonnement met Data Bonus, zodat uw werknemers zorgeloos kunnen werken. U krijgt de dubbele data automatisch.
  • als uw vaste lijn onderbroken wordt, behoudt u uw internetverbinding via 4G Back-up.
  • u krijgt professionele ondersteuning door een vast contactpersoon van 8 tot 19 uur, ook op zaterdag, met een herstelling op de volgende werkdag inbegrepen.
     

Topcombo: Shape & Fix met Shape Intense

Bij het abonnement Shape Intense trekken we vanaf 22 april 2018 – vanaf de eerste factuur na 22 april voor bestaande Shape Intense-klanten - het datavolume op van 10 tot 20 GB. Met de Data Bonus van het Shape & Fix-abonnement krijgt u daar nog eens 20 GB bovenop. U kan in totaal dus voor maar liefst 40 GB per maand surfen op uw smartphone. Voeg daar nog aan toe dat u met Shape Intense onbeperkt kan bellen en sms'en in België en de EU, en u weet dat u onbezorgd kan communiceren. 

 

 

Bekijk alle details van Shape & Fix of neem contact op met uw accountmanager.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.