Nieuw in België: onbeperkt bellen én data in de EU

19.03.2019

Van Antwerpen tot Zaragoza: als businessklant van Orange geniet u voortaan van onbeperkt bellen, sms’en en mobiel surfen in de hele EU. Orange is de eerste Belgische operator die met dit interessante aanbod komt. 

Bye limieten, adieu dilemma

Extra kosten voor internationaal bellen of mobiel surfen zijn nooit leuk. Maar voortdurend uw bel- en surfgedrag in de gaten houden, is dat ook niet. Zeker niet als u de hele dag onderweg bent en mobiel moet bellen, mailen, downloaden en whatsappen om uw zaken te regelen.

Geen wonder dat u dan vaak uw limiet overschrijdt en data of belwaarde moet bijkopen. Het alternatief is nog slechter: business mislopen omdat u beknibbelt op uw mobiel bel- en dataverkeer. Een dilemma dus.

 

Hallo oplossing!

Stel nu dat er een formule bestond waarbij je één vaste factuur krijgt per maand en daar onbeperkt - in België en in en naar de EU - voor kon bellen en surfen. Het bestond niet in België. Nu wel. Orange doet het. 

 

Eén vaste factuur. Onbeperkt bellen en surfen.

Sinds 4 maart 2019 biedt Orange u de ideale formule. Voortaan staan de tariefformules Shape Intense en Shape Traveller, en de opties National Unlimited Intense en National Unlimited Traveller gelijk aan onbeperkt bellen, sms’en en mobiel surfen binnen België en in en naar de EU. Orange neemt daarmee resoluut voorsprong op de andere Belgische operatoren. Zij bieden gelijkaardige formules aan, maar niet alles tegelijkertijd (bv. onbeperkt bellen en sms’en naar de EU in één formule en onbeperkt mobiel surfen in een andere) ofwel beperkt tot België. Het aanbod van Orange geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten.

Sta stil bij uw voordelen:

  • U hoeft zichzelf geen geweld meer aan te doen als u onderweg bent. Hoeveel u ook belt of surft, u overschrijdt nooit meer uw limiet. Uw productiviteit gaat er op vooruit.
  • U geniet van dit aanbod in de hele EU.
  • U krijgt maandelijks één factuur waarvan je het bedrag op voorhand kent. Perfecte budgetcontrole en geen onaangename verrassingen meer.

 

 

Contacteer uw accountmanager of activeer in de Klantenzone meer Intense- en Traveller-formules, National Unlimited Traveller-opties of de nieuwe National Unlimited Intense-optie.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht