Orange neemt u mee op data journey

30.06.2021

Nu data steeds centraler in het zakenleven staan, hebben bedrijven nood aan een nieuw strategisch kader. Met de data journey ontwikkelden onze Business Experts een allesomvattend framework. Dé manier om data extra waarde te laten opleveren.

Wist u dat slechts 1 % van de data die bedrijven via Internet of Things (IoT) verzamelen, echt gebruikt wordt? Daarin willen we bij Orange verandering brengen: we nemen bedrijven graag mee op data journey. 

De data journey is een overkoepelende aanpak waarin alle aspecten van bedrijfsdata aan bod komen: van het verzamelen van gegevens, over het analyseren, tot er concreet mee aan de slag gaan. In elke fase staat uw persoonlijk Business Experts Team u met raad en daad bij. 

 

Welke stappen maken deel uit van de data journey?

 

 1. Collect: het verzamelen van data
  Data verzamelen is de evidente eerste stap binnen de data journey. Een van de meest efficiënte manieren om dit te doen, is aan de slag te gaan met IoT. We laten u kennismaken met de verschillende mogelijkheden.
   
 2. Transport: het veilig transporteren van data
  Als data een belangrijke rol spelen in uw businessstrategie, is het essentieel dat u vlot met deze gegevens kan werken. Dit is een grote uitdaging voor uw netwerk. Onze Business Experts stellen u enriched connectivity voor, de nieuwste generatie netwerkconnectiviteit.
   
 3. Store & process: het opslaan en verwerken van data
  Data bevatten vaak vertrouwelijke informatie en moeten dus correct opgeslagen en verwerkt worden. Een beveiligd dataplatform is hiervoor essentieel. Orange biedt u de juiste technologische ondersteuning zodat u op een eenvoudige manier met uw gegevens aan de slag kan. 
   
 4. Analyse: het creëren van extra waarde
  Momenteel wordt slechts 1 % van de data die via IoT verzameld wordt, geanalyseerd. Nochtans wijst onderzoek uit dat bedrijven die slim met data omgaan, een ROI hebben die tot wel 60 % hoger ligt. 
   
 5. Share & create: het delen van data
  Betere resultaten boeken op basis van data? Dat is waar de data journey uiteindelijk om draait. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat uw medewerkers op een vlotte manier met de gegevens aan de slag kunnen. Tools als Unified Communications & Collaboration (UCC), Fixed Mobile Unification (FMU) én een doeltreffend mobiel abonnement met overvloedige data zijn daarom essentieel voor elk bedrijf.
   
 6. Protect: het beschermen van uw data
  Bedrijfsgegevens, al dan niet vertrouwelijk, zijn van onschatbare waarde. En dat weten cybercriminelen ook. Om aanvallen van buitenaf af te weren, hebt u zowel nood aan een veilig netwerk als aan veilige toepassingen. Als Europese leider in cyberbeveiliging toont Orange u hoe u dit het best aanpakt.

 

Graag meer weten over de data journey? Ontdek nieuwe mogelijkheden met Data Analytics.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht