Orange ondersteunt zijn klanten bij telewerk

12.03.2020

Dit weekend werden nieuwe, strikte maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het Corona-virus in te dijken. Net zoals andere bedrijven bent u ongetwijfeld op zoek naar een nieuwe manier van werken. Onze teams doen er alles aan om u de nodige ondersteuning te bieden zodat u en uw medewerkers onder de best mogelijke omstandigheden kunnen verder werken.

Wat is de impact op het bedrijfsnetwerk wanneer uw medewerkers telewerken?

Meer telewerken betekent extra trafiek op uw bedrijfsnetwerk. Indien uw internetconnectie via Orange verloopt, kijken we graag voor u na of uw aansluiting aangepast is aan dit extra verkeer. Zo kunnen alle processen blijven lopen op een gelijkaardige manier als wanneer uw werknemers lokaal inloggen.
 

Hoe blijft u in contact met uw collega’s en werknemers?

In deze bizarre tijden wordt het nog belangrijker om in contact te blijven met naasten en collega’s. Met UC&C-oplossingen (Unified Communication and Collaboration) kunnen uw werknemers probleemloos samenwerken en onderling contact houden. Hiermee zorgt u er ook voor dat u geen enkele oproep van uw klanten mist.

Wil u snel en efficiënt uw hele team op de hoogte brengen? Met de communicatietool Enterprise Messaging stuurt u snel en efficiënt sms’en met de belangrijkste updates naar al uw medewerkers.

Ook wanneer een medewerker thuis snel nood heeft aan een internetaansluiting kan u bij Orange terecht. Verschillende oplossingen, zoals onze Easy Internet @ Home, zorgen ervoor dat uw medewerker snel operationeel is. 
 

Hoe combineert u telewerken met uw IT security?

Het waarborgen van uw cyberveiligheid is uiteraard een absolute prioriteit. Elke gebruikte toepassing moet de juiste permissies en restricties krijgen en verbinding moet via een beveiligde VPN (Virtual Private Network) verlopen.

Uw werknemers moeten, waar ze zich ook bevinden, op een veilige manier toegang kunnen hebben tot alle bedrijfgegevens. Orange helpt u graag met een beveiligde telewerkoplossing.


Een thuiswerkpolicy nodig? Wij helpen u erbij!

Telewerken vereist een policy, zodat zowel u als uw werknemers perfect weten wat dit inhoudt en wat er van hen verwacht wordt. Wij kunnen u in contact brengen met sectororganisaties die policymodellen over telewerken beschikbaar stellen. Die moet u dan enkel aanpassen aan de specifieke situatie van uw bedrijf.
 

Tot slot biedt Orange zijn businessklanten een bijkomend datavolume van 5GB, zodat ze voldoende in contact kunnen blijven met naasten en collega’s.

 

Orange is er voor u. Contacteer snel uw Orange-accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht