Orange staat 24/7 voor u klaar

11.09.2019

Hoe hard u ook probeert, problemen in uw business zijn niet te vermijden. Op die momenten komt het erop aan flexibel, snel en adequaat te reageren, ook buiten de kantooruren. Dat geldt ook voor uw mobiele communicatie, en dat heeft Orange goed begrepen...

Blijf operationeel dankzij Orange

Plannen die plots veranderen, een onverwachtse buitenlandse opportuniteit, een technisch probleem … Niet alle zaken lopen zoals u het had gepland. Flexibiliteit en snel een gepast antwoord bieden, is in de bedrijfswereld dan ook belangrijk. Net zo belangrijk vindt Orange het dat uw mobiele vloot 24/7 optimaal operationeel blijft.
 

Wacht bij Orange niet tot de volgende dag 

Wilt u een bundel toevoegen of zoekt u snel een oplossing of antwoord? Geen nood, bij Orange hoeft u niet te wachten tot de volgende dag. Onze B2B-klantendienst staat dag en nacht voor u klaar om u bij noodgevallen bij te staan. Wij beantwoorden uw belangrijke operationele vragen ook buiten de normale uren of wanneer u geen toegang heeft tot uw klantenzone. Zo bent u er als fleetmanager van verzekerd dat uw medewerkers zorgeloos gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon. 

 

Hulp nodig? Bel gratis 5995

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.