De Orange Klantenzone 24/7 tot uw dienst

15.06.2017

Drukke dagen vragen om efficiënte werkmethodes. Orange maakt het u graag makkelijk en ontwikkelde de Klantenzone, een online tool waarmee u uw mobiele vloot 24/7 kan beheren. Ontdek de vele mogelijkheden waarmee u tijd bespaart.

Kost het beheer van uw mobiele vloot ook zoveel tijd? De Klantenzone van Orange maakt een einde aan de administratieve rompslomp. We verzamelden de meest gebruikte functies op één handig platform en maken het beheer van uw mobiele bedrijfstoestellen zo een pak efficiënter.

 

Wat kan u doen in onze Klantenzone?

Kent u onze Klantenzone nog niet? We zetten enkele handige mogelijkheden op een rijtje.

 

 • Hou overzicht over uw facturen
  Met onze Klantenzone behoudt u het overzicht over uw betalingen. U ziet hier de facturen van de laatste 18 maanden, en kan ze eenvoudig afdrukken, bewaren of exporteren als Excel-document.

  Ook goed om te weten: met de My Orange-app houden uw collega's nog beter het overzicht over hun data- en beltegoed. Hebben ze een 'invoice split'-formule, dan zien ze bovendien hoeveel hun werkgever betaalt en wat voor eigen rekening is.

 

 • Activeer nieuwe nummers
  Hebt u een nummer nodig binnen één van onze Shape-formules? Via de Klantenzone vraagt u dit in 1-2-3 aan, zodat het nieuwe nummer binnen het uur kan gebruikt worden (niet mogelijk met Invoice Split).

 

 • Stap over op eSIM-kaarten
  Gedaan met aparte simkaarten die bij de juiste werknemers moeten terechtkomen voor ze met hun toestel aan de slag kunnen. Via de Klantenzone activeert u de eSIM-kaarten die al in de toestellen geïntegreerd zijn. 

 

 • Regel aankopen en herstellingen in een muisklik
  Nieuw toestel nodig? In onze e-Shop vindt u een ruim aanbod aan recente toestellen. Ook herstellingen vraagt u makkelijk online aan. Dankzij onze Easy Repair-dienst hoeft u defecte toestellen niet meer op te sturen, onze medewerkers pikken ze op en brengen ze terug. Lid van ons Hardware Bonus Program? Ook deze info vindt u terug in onze Klantenzone.

 

 

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Ontdek snel alle andere functies in onze Klantenzone.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht