Orange in uniek project rond drones

05.07.2016

Orange is een van de drijvende krachten achter verschillende 'Internet of Things'-innovaties, zowel in als buiten België. Samen met onze partners iMinds en Rombit starten we nu een uniek droneproject in de Antwerpse haven.

De nieuwe 'Internet of Things'-toepassingen (IoT) die in dit kader weldra worden geïmplementeerd en getest nu de dronewetgeving op punt staat, zullen de dagelijkse werking van de haven significant optimaliseren. De haven van Antwerpen wordt een echte ‘Port of Things’.

Het project zal concrete IoT-toepassingen bieden die de Antwerpse haven veiliger en productiever maken. Het gaat hierbij onder meer om drones die allerhande metingen en scans zullen uitvoeren. Casestudies op het gebied van camerabewaking en inspectie van infrastructuur worden uitgewerkt. Drones kunnen inbreuken op de milieuwetgeving snel en accuraat detecteren, de water- en luchtkwaliteit te allen tijde meten en onverwachte obstakels op waterwegen meteen doorgeven aan de centrale. 

Klik hier voor meer informatie over dit project. Wil u weten hoe u IoT kan integreren in uw business, vul dan ons contactformulier in.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht