Smartwatch. De vinger aan de pols van uw bedrijf

24.10.2019

Het slimme polshorloge is niet langer een duur gadget, maar een assistent die door steeds meer zakenmensen als een handige tool beschouwd wordt. Een smartwatch is zoveel meer dan een toestel dat de juiste tijd aangeeft. Orange zet voor u de voordelen op een rijtje.

Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk de correcte tijdsaanduiding. Een smartwatch geeft altijd automatisch de juiste tijd aan, waar ter wereld u zich ook bevindt. Dat is alvast een zorg minder op zakenreis

 

Mis nooit meer een belangrijke oproep of mail

Een smartwatch kan synchroniseren met uw agenda en neemt zelfs de meldingen over, zodat u geen enkele afspraak of speciale gebeurtenis mist. Tijdens elke vergadering of afspraak houdt uw smartwatch u snel en discreet op de hoogte van binnenkomende oproepen, e-mails en andere berichten, zodat u - indien nodig - actie kunt ondernemen. Gedaan met de angst om een belangrijke boodschap te missen, dankzij de smartwatch bent u steeds op de hoogte.

Een smartwatch kan bovendien als dictafoon gebruikt worden. Krijgt u een schitterend idee terwijl u achter het stuur zit of op een moment waarop u geen pen en papier bij de hand hebt? Spreek uw idee in en uw smartwatch bewaart het voor u. 

 

Goed voor uw conditie

Een smartwatch waakt ook over uw gezondheid. Hij telt uw stappen, registreert uw polsslag, spoort u aan om te bewegen, bewaakt de kwaliteit van uw slaap en giet de verzamelde data in nuttige statistieken. 

 

Conclusie?

De smartwatch is geen duur gadget, maar een zakelijke assistent die echt meerwaarde biedt en zijn geld dus waard is. Op één ding moet u wel letten: een smartwatch heeft doorgaans geen eigen internetverbinding en werkt enkel gekoppeld met een smartphone, via een bluetoothverbinding. Controleer dus zeker of de smartwatch van uw keuze wel degelijk kan communiceren met uw smartphone.

 

Kies uw smartwatch en hou de vinger aan de pols van uw bedrijf.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht