Start uw eigen IoT-project

15.06.2018

De Rapid Development Kit is een makkelijke en snelle manier om in uw bedrijf met het Internet of Things te beginnen via de NarrowBand IoT-standaard. Het pakket bevat alles wat een organisatie nodig heeft om een eigen IoT-project uit te bouwen.

Het IoT is in volle opmars. Als objecten, net als mensen, zelfstandig met elkaar en met hun gebruikers communiceren, dan gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open. Ook voor uw organisatie, of die nu groot of klein is.

IoT in de praktijk

Met de Rapid Development Kit van Orange kan u deze mogelijkheden zelf ontdekken op ons mobiele IoT-netwerk, dat 100 % van het Belgische grondgebied bestrijkt. Dankzij deze Kit, bedoeld voor professioneel gebruik, ontwikkelt en bouwt u snel IoT-prototypes het mobiele IoT-netwerk van Orange gebruiken. Zo ervaart u zelf wat NarrowBand IoT in de praktijk kan betekenen voor uw bedrijf. 


Rapid Development Kit

Bij de Rapid Development Kit is zes maanden gratis gebruik van ons NarrowBand IoT-netwerk inbegrepen. Daarnaast bevat de kit een microcontroller gebaseerd op Arduino, een NB-IoT radiomodule met een Orange-simkaart en plug-and-play sensoren om onder meer de temperatuur, luchtkwaliteit en geografische positie op te meten. Na die zes maanden kan u kiezen voor een prepaid- of postpaidformule vande IoT end-to-end service voor bedrijven. Orange werkt hiervoor samen met AllThingsTalk.
 

Lees hoe Orange IoT-toepassingen, zoals slimmere gebouwen, voor morgen en overmorgen ontwikkelt.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?