Test: is uw cyberbeveiliging voldoende sterk?

13.10.2022

Wie digitalisering zegt, zegt jammer genoeg ook cybercriminaliteit. Wellicht gebruikt u in uw bedrijf wel enkele beveiligingstoepassingen, maar bent u zeker dat die voldoende bescherming bieden? Ontdek het aan de hand van onze selfscan.

Nu bedrijven maximaal voor digitalisering kiezen, ruiken cybercriminelen hun kans. Er zijn de laatste jaren niet alleen veel meer aanvallen, ze worden ook steeds complexer opgezet. Een opvallende trend hierbij is dat geen enkel bedrijf nog veilig is, hoe klein of groot de onderneming ook is. Bedrijven zijn zich stilaan wel bewust van het probleem, maar weten vaak niet hoe ze hun vertrouwelijke gegevens en die van hun klanten optimaal kunnen beschermen.

Selfscan: hoe goed is uw bedrijf beveiligd?

Vraagt u zich ook af hoe uw bedrijf ervoor staat? Is uw IT-security voldoende matuur om complexe aanvallen tegen te houden? Of vreest u dat er hier en daar zwakke plekken zitten in uw cyberschild? Aan de hand van enkele vragen kan u te weten komen hoe sterk uw IT-beveiliging op dit moment is. Wat werkt al goed, maar waar is er ruimte voor verbetering? Ontdek het in onze test!


Op het vlak van IT-beveiliging neemt u beter geen enkel risico. Doe de test en ontdek hoe sterk uw cyberbeveiliging is.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht