Trends Gazellen: klanten van Orange vallen in de prijzen

16.05.2022

Klanten helpen groeien, dat is wat Orange als ICT-partner wil doen. Onlangs werden de Trends Gazellen uitgereikt aan de sterkst groeiende bedrijven van ons land. Tot onze grote trots zijn 3 van de 6 ambassadeurs klant bij Orange.

Voor het derde jaar op rij is Orange partner van de Trends Gazellen. Voor de uitreiking van deze titel nomineerde Trends Magazine in het najaar van 2021, 2400 bedrijven uit alle provincies en regio’s van ons land. De 2400 geselecteerden werden ingedeeld in drie categorieën: grote bedrijven, kmo’s en kleine bedrijven. Van elk bedrijf werd de groei tussen 2016 en 2020 bekeken. Zo nam de jury de stijging van de toegevoegde waarde, de cashflow en het aantal werknemers, zowel absoluut als relatief, onder de loep. Op basis van die resultaten kwamen per provincie 3 Trends Gazellen uit de bus. Uit die groepen werden uiteindelijk 6 winnaars geselecteerd, één per regio per categorie. Zij krijgen de titel ‘Ambassadeur van de Trends Gazellen’.

 

Trotse partner van bedrijven in volle ontwikkeling

Als ICT-partner willen we onze klanten helpen om te groeien, en met succes blijkbaar. Van alle regionale Trends Gazellen blijkt 33% klant bij Orange. Bij de nationale Ambassadeurs van de Trends Gazellen ligt dit percentage nog hoger. Daar zijn de helft van de winnaars klant bij Orange: Multi Clever Trade, PMSweet en AsterX.

 

 • Multi Clever Trade (winnaar bij de grote bedrijven in Wallonië)
  Multi Clever Trade verkoopt kledij voor vrouwen. Deze ondernemers startten in 2014 met de verkoop van enkele stukken via Facebook. Acht jaar later verkopen ze tussen de 800.000 en 1 miljoen stukken per jaar, voornamelijk online, maar ook in hun winkels in Luik en Louvain-la-Neuve.
   

 • PMSweet (winnaar bij de grote bedrijven in Wallonië)
  PMSweet is een producent van makarons die over de hele wereld geëxporteerd worden. Tussen 2016 en 2020 zag dit bedrijf zijn omzet groeien van 1,7 naar 18 miljoen euro.
   

 • AsterX (winnaar bij de kleine bedrijven in Vlaanderen)
  AsterX is een drankendistributeur uit Waarloos. Het bedrijf nam de voorbije jaren enkele zaken over en telt nu vier drankenwinkels, een groothandel en een 300-tal horecazaken in het Antwerpse.

 

Tweemaal Trends Gazelle

De derde Ambassadeur in bovenstaand lijstje, AsterX, verdient onze speciale aandacht. Deze drankenhandel viel namelijk voor het tweede jaar op rij in de prijzen. Voor de werking van hun bedrijf rekenen deze ondernemers op het vaste en mobiele netwerk van Orange. Vorig jaar vertelden ze hierover: “Dankzij Shape & Fix van Orange hebben we 4G-back-upvoorziening in onze winkels en aan de kassa’s. Als de internettoegang zou uitvallen, dan kunnen wij toch nog blijven werken. Ons bedrijf draait op data en bereikbaarheid. En dat komt op deze manier niet in gevaar.”

 

Graag verder kennismaken met de Trends Gazellen van 2022? Onze sterreporter Christophe Deborsu ging met hen in gesprek. Bekijk het verslag van een inspirerende avond.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht