Veilig en snel online op uw kantoor en bouwwerf

02.11.2021

Voor uw bouwprojecten is het belangrijk dat u overal een veilige, betrouwbare en efficiënte internetverbinding hebt. Orange biedt u daarom een convergente oplossing aan die u op al uw locaties snel installeert en eenvoudig beheert.

Als bouwbedrijf werkt u op diverse locaties, met telkens andere vereisten op het vlak van internetconnectiviteit. Niet alleen hebt u een betrouwbare internetverbinding nodig op uw kantoren: als u een nieuwe werf opstart, moet u daar ook snel op het internet kunnen.

"Orange bekijkt welke oplossing het meest geschikt is voor elke locatie", weet Yves Franquet, Product Marketing Manager bij Orange. "De kabel is interessant voor hoge snelheden op kantoor, terwijl 4G(+) ideaal is voor een tijdelijke werf." Met het convergente connectiviteitsaanbod van Orange kunt u voor elke locatie een op maat gemaakte oplossing inzetten: VDSL, glasvezel met snelheden tot 10 Gbps, 4G(+) en kabel.

"Een aanvullende oplossing is SD-WAN, ofwel Software Defined - Wide Area Network", gaat Yves Franquet verder. "Daarmee verenigt u uw netwerk op verschillende locaties, onafhankelijk van de gebruikte technologie om deze met het internet te verbinden. Met de technische expertise van Orange-BKM-ingenieurs bent u zeker van een goede oplossing." 

SD-WAN voldoet snel en efficiënt aan de groeiende behoeften van bedrijven in de bouwsector. Het is flexibeler dan de traditionele netwerkarchitectuur en levert de volgende voordelen op:

 

Eenvoudig beheer

Een SD-WAN vereenvoudigt het beheer van uw netwerk op verschillende locaties. Yves Franquet: "U krijgt in één dashboard de toestand van al uw locaties te zien: of de internetverbinding in orde is, welke apparaten lokaal verbonden zijn, of het netwerk verzadigd is en nog veel meer." Tijdelijke werven beheert u op die manier even eenvoudig als uw kantoren.

 

Veilige toegang

Met een SD-WAN geeft u al uw onderaannemers, leveranciers en andere partijen op een veilige manier toegang tot het netwerk op uw werf, de gegevens in de cloud en het internet. "U stelt daarbij eenvoudig in wie welke specifieke beperkte toegang krijgt tot welke data en voor welke periode", preciseert Yves Franquet. De gemoedsrust die u dat geeft in soms complexe situaties is veel waard.

 

Virtueel kantoor

Dankzij een SD-WAN maakt het niet uit of een architect zich op kantoor of op de werf bevindt. "Hij heeft op elke locatie toegang tot dezelfde bouwplannen, bedrijfsapplicaties, clouddiensten en apps voor videovergaderingen. Het SD-WAN verenigt alle locaties van uw bedrijf in één virtueel kantoor", vat Yves Franquet samen.

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht