Vier voordelen van sms-tool Enterprise Messaging

22.03.2019

Communicatie met uw doelpubliek kan op diverse manieren: via e-mail, telefoongesprekken of sms-berichten. Enterprise Messaging is een sms-tool die belangrijke voordelen biedt vergeleken met de andere communicatiemiddelen.

Zoekt u met uw communicatie naar uw doelpubliek een maximale impact? En met zo weinig mogelijk inspanningen van u? Dan is de sms-tool Enterprise Messaging voor u dé oplossing.

 

1. Maximale impact

Uit studies blijkt dat maar 22 % van de e-mails wordt gelezen. Van sms-berichten daarentegen wordt maar liefst 98 % gelezen1, en 90 % zelfs in de eerste drie minuten na de ontvangst2.

 

2. Maximale efficiëntie

Enterprise Messaging werkt efficiënter dan andere communicatiemiddelen zoals e-mails, telefoongesprekken en manueel verzonden sms-berichten. U stuurt sms’jes via uw pc of mobiel toestel of geautomatiseerd via de integratie met uw IT-systemen. De tijd die u aan uw communicatie dient te besteden is minimaal.

 

3. Krachtig platform

Het platform biedt krachtige mogelijkheden, zoals beheer en rapportage via een webinterface en integraties met uw eigen toepassingen. Bovendien heeft Enterprise Messaging een aantal voorgeconfigureerde modules voor taken zoals enquêtes en tweefactor-authenticatie.

 

4. Professionele communicatie 

Enterprise Messaging werkt met een redundante verbinding met het Orange-netwerk. Daardoor is de beschikbaarheid gegarandeerd. U krijgt een specifiek mobiel telefoonnummer voor Enterprise Messaging. Zo krijgt uw doelpubliek bij de sms'en die ze ontvangen geen algemeen verkort nummer maar een uniek telefoonnummer te zien. Bovendien wordt u daarbij professioneel ondersteund door Orange.

 

Hoe stelt u uw berichten op voor een maximale impact? 5 tips voor een efficiënte sms-communicatie


1 Bron: Techipedia
2 Bron: Conversational Advertising

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?