In volle vaart met snelheden tot 1Gbps

16.05.2024

Onbeperkt en razendsnel downloaden, streamen en online werken, met 4G back-up en Wifi 6? Connected Business van Orange Belgium biedt het u allemaal. Met de optie Internet Boost en snelheden tot 1Gbps krijgt uw zaak pas echt vaart. 

Nu steeds meer bedrijfsprocessen gedigitaliseerd zijn, is een grote en betrouwbare bandbreedte cruciaal om optimaal en productief te kunnen werken. Ook slimme apparaten vereisen voldoende bandbreedte. Dankzij de versnelde modernisering van zijn HFC-netwerk (Hybrid Fiber Coaxial) behoort Orange Belgium vandaag tot de Europese top in breedbanddekking. Met Connected Business, ons aanbod voor bedrijven, krijgt uw zaak  toegang tot dit razendsnelle netwerk – de ideale manier om extra mogelijkheden voor uw bedrijf te creëren.

 

 

Business promotion: Connected Internet Boost.
Teken in voor 31 juli 2024 en geniet van een uitzonderlijke korting.

 

Altijd snel

Met de optie Internet Boost bij Connected Business geniet u van nog meer snelheid. Met dit aanbod verhoogt uw downloadsnelheid van 500 Mbps tot 1 Gbps. Hierdoor kunnen zware bestanden makkelijk gedeeld of grote hoeveelheden data sneller verwerkt worden.

Bij Connected Business is momenteel ook het nieuwste model modem met Wifi 6 inbegrepen. Deze intelligente technologie verzekert u niet alleen van wifi-snelheden die tot drie keer hoger liggen dan Wifi 5, maar biedt ook een veel betere dekking. Wifi 6 hanteert namelijk zowel een hoge als een lage frequentie. Die lage frequentie raakt beter door dikke muren en plafonds, waardoor de wifi-dekking in uw hele bedrijfsgebouw verzekerd is.

Wifi 6 kan daarnaast door veel meer toestellen tegelijk gebruikt worden, zonder aan kwaliteit en prestaties in te boeten. Met Wifi 6 houden toestellen niet voortdurend een volledig wifi-kanaal bezet, maar gebruiken ze enkel de bandbreedte die ze nodig hebben, wat ruimte creëert voor andere toestellen.

 

Altijd operationeel

Naast de geïntegreerde firewall, die uw data en netwerk beschermen tegen online dreigingen, omvat Connected Business ook 4G back-up. Als uw vaste netwerkverbinding wegvalt of er zich een onverwachtse storing voordoet, dan schakelt de router meteen naadloos over op een stabiele 4G-verbinding. Zijn de storingen opgelost? Dan schakelt de router even vlot terug naar de vaste verbinding. Zo blijft uw bedrijf altijd verbonden en operationeel.

 

Altijd bereikbaar

Naast internet biedt Connected Business ook op het vlak van telefonie heel wat mogelijkheden. Het aanbod kan uitgebreid worden met een telefonie-oplossing die tegemoet komt aan de noden van uw zaak.  We bieden zowel een virtuele telefooncentrale in de cloud als een geïntegreerde PBX-oplossing aan. Zo blijft u altijd bereikbaar, waar u ook aan het werk bent.

 

 

Benieuwd naar razendsnel internet voor uw zaak? Ontdek alle mogelijkheden van Connected Business!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht