Voor elke reis een roamingoptie

16.06.2023

Een zakenreis of vakantie in het buitenland? Hoe kunt u blijven bellen en surfen zonder dat uw factuur de hoogte in schiet? Door net die roamingoptie te kiezen die het best bij uw behoeften aansluit, natuurlijk.

 

Een vakantie naar Vietnam geboekt? Heeft uw collega een zakenreis naar de Verenigde Staten gepland, terwijl uw assistent op vakantie gaat naar het zonnige Portugal? Kies de ideale roamingoptie om zorgeloos te bellen en surfen in het buitenland.

 

U blijft in de Europese Unie

In de EU-zone belt en surft u tegen dezelfde tarieven als in België onder uw vertrouwde tariefplan. Ook inkomende oproepen zijn gratis.

Goed om te weten: het Verenigd Koninkrijk behoort nog steeds tot de EU-zone, in tegenstelling tot Zwitserland en Noord-Cyprus (het Turkse deel van het eiland).

 

U reist naar een van onze Best Destinations

Orange heeft de populairste reisbestemmingen samengebracht onder Best Destinations: Australië, Canada, China, Egypte, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Japan, Kaapverdië, Mexico, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Thailand, Tunesië, Turkije, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland. 

Staat uw bestemming tussen deze landen? Kies dan uw roamingoptie volgens de frequentie waarmee u reist:

  • Shape Traveller als u vaak reist: met dit tariefplan geniet u in de Best Destinations iedere maand van 3000 minuten of sms'jes en 3 GB data. En dat is niet alles: in België en de Europese Unie belt, sms't en surft u onbeperkt.
  • Optie Traveller (1 maand) of Traveller Pass (40 dagen) voor een eenmalig verblijf in een van onze Best Destinations: u beschikt over 500 MB en 500 minuten of sms'jes in de Europese Unie en de zone Best Destinations, boven op uw vertrouwde tariefplan. 

 

U reist naar andere delen van de wereld

Zijn uw reisplannen avontuurlijker dan onze bestemmingen uit de Best Destinations? Dan is een roaming pass u op het lijf geschreven. Met de World Traveller Pass geniet u van 120 minuten, 120 sms’en en 250 MB data, maakt niet uit waar u op reis bent. De pass blijft 40 dagen geldig voor een tarief van 90,91 euro.

 

In de praktijk

Bij Orange maken we het u graag gemakkelijk: gebruik onze simulatietool om te checken welke optie het best bij u past. Als Fleet Manager activeert u trouwens gemakkelijk in de Klantenzone voor elke medewerker de gewenste formule voor de gewenste periode. 

 

Kies de formule die naadloos bij uw behoeften past en blijf verbonden in het buitenland, zonder dat uw roamingfactuur de hoogte in schiet.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht