Webinar: groeien als ondernemer, dat doen we samen

02.11.2021

Bedrijven lijken nu meer dan ooit klaar om te groeien. Als ervaren ICT-partner wil Orange Belgium hierbij graag zijn kennis delen. In een panelgesprek en enkele webinars geven we bedrijven praktische tips voor de toekomst, van ondernemers voor ondernemers. 

De gezondheidscrisis van 2020 zorgde ervoor dat heel wat kmo’s tot stilstand kwamen. Nu de moeilijkste periode achter de rug ligt, zijn flink wat ondernemers klaar om te investeren in de groei van hun bedrijf. Digitale transformatie is hierbij een belangrijke evolutie. Orange Belgium wil deze groei graag ondersteunen. Zo zijn en blijven we partner van de Trends Gazellen, de bekroning van de sterkst groeiende bedrijven door Trends Magazine. 

We willen niet enkel onze eigen kennis delen. Voor een ondernemer is namelijk niets zo waardevol als het advies van een andere ondernemer. Tijdens onze podcast Connect To Grow lieten we al enkele winnende Trends Gazellen aan het woord. Nu gaan we ook live met Connect To Grow en organiseren we, in samenwerking met Voka en Trends, een panelgesprek en enkele webinars.

 

Panelgesprek: van pandemie naar groeipotentieel

Tijdens het panelgesprek, dat plaatsvindt op 14 december 2021, maken experten en bedrijfsleiders de balans op van de voorbije jaren. De pandemie verplichtte kmo’s om zich razendsnel aan te passen aan de nieuwe situatie. De digitalisering werd versneld ingevoerd en nieuwe werkwijzen werden omarmd. Maar deze evoluties brengen ook heel wat uitdagingen met zich mee. Lieven Vaes (Products & Services Marketing Manager Orange Belgium), Bart Van Craeynest (hoofdeconoom Voka) en Matthias Feys (CTO ML6) bekijken de economische en organisatorische impact van de crisis. Maar ze focussen ook op het groeipotentieel dat deze nieuwe manier van werken met zich meebrengt.

 

Webinarreeks: hoe kunnen kmo’s groeien?

Naast het panelgesprek organiseren we ook vier webinars, waarin telkens één specifiek thema behandeld wordt. Experten van Orange Belgium en van enkele groeibedrijven delen hun kennis en willen op die manier kmo’s helpen om te groeien. 

 

Volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Digitalisering: onmisbaar voor kmo’s die willen groeien
  De coronacrisis heeft de digitale transformatie van heel wat kmo’s een boost gegeven. Tijdens deze webinar bekijken we welke mogelijkheden de digitalisering met zich meebrengt.
 2. Nieuwe technologieën voor andere werkmethodes en een betere klantervaring
  Nieuwe technologieën volgen elkaar in sneltempo op en creëren steeds meer mogelijkheden voor bedrijven en hun klanten. Wat zijn de mogelijkheden van 5G? Of hoe kan u als kmo artificiële intelligentie inzetten?
 3. Hybride werken, het nieuwe 9-to-5
  Op kantoor, thuis of op locatie? Uw werknemers willen graag op verschillende plaatsen werken. In dit webinar bekijken we hoe u ervoor zorgt dat dit vlot verloopt, welke tools u nodig hebt om hybride werken optimaal te ondersteunen en hoe u uw medewerkers efficiënt laat samenwerken.
 4. IT-security: uw data goed beschermd
  De explosieve groei van thuis- en telewerken is ook cybercriminelen niet ontgaan. Al heel wat kmo’s werden het slachtoffer van een online aanval. Hoe kan u zich hiertegen wapenen? Wat zijn de vereisten van een goede IT-beveiligingsstrategie?

 

Bent u geïnteresseerd in deze online sessies? We bezorgen u binnenkort alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen. 

 

Wil u graag het panelgesprek volgen? Registreer u dan meteen!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht