Hoe sluit ik een verzekering voor mijn smartphone af?

Heeft iemand uw smartphone gestolen? Doet uw tablet het niet meer? Wat nu gedaan? Vermijd nare verrassingen dankzij de gsm- en tabletverzekering van Orange! Uw toestellen zijn op elk moment verzekerd in geval van diefstal, defect, schade en veel meer!

Orange verzekert uw smartphone op basis van het oproepnummer, en uw tablet op basis van het serienummer. Verandert u van smartphone? Omdat u via uw oproepnummer verzekerd bent, hoeft u zelfs de moeite niet te doen om ons uw nieuwe imei-nummer te laten weten.

Hoe activeert u Orange Business Insurance?

U kan deze optie heel makkelijk activeren  door te bellen naar 5995.