Exclusieve diensten voor Business klanten >

Business Experts

Een professioneel team van experts helpt u bij het beheer van uw telecom.

Onze Business Experts staan voor u klaar, zowel voor advies/consulting, de implementatie van uw telecomoplossingen als voor begeleiding tijdens het hele traject bij Orange. Daarbovenop geniet u van de expertise van ons ecosysteem partners in aanvullende domeinen: Mobile Device Management, Machine-to-Machine, Business Analytics…

Nauwe samenwerking

Expertise en een luisterend oor

Onze experts luisteren naar uw behoeften. U kan op hun expertise en professionalisme rekenen om al uw vragen te beantwoorden en de gepaste oplossingen te bieden.

Persoonlijke begeleiding

U wordt begeleid door een Account Manager die uw belangen behartigt bij Orange, zowel tijdens de onderhandelingen, bij de implementatie van de oplossing als bij de opvolging.

Regelmatige doorlichting

Uw noden en die van uw medewerkers kunnen veranderen. Daarom nemen we de tijd om één maal per jaar de stand van zaken te bepalen. Zo bent u zeker dat u altijd over de meest aangepaste formule beschikt.

Oplossingen op maat

Uw communicatienoden hangen af van uw sector, de grootte van uw bedrijf en uw professionele projecten. Ons team staat tot uw beschikking om u een oplossing op maat voor te stellen op basis van uw noden en uw budget.

Geniet van een persoonlijke ondersteuning

Dagelijkse begeleiding

Als klant hebt u voor alle commerciële aspecten een Account Manager. Voor het dagelijks beheer van uw diensten staat een Business Expert voor u klaar.

Specifieke experts voor de complexe noden

Voor specifieke behoeften staan er experts tot uw beschikking die zorgen voor de implementatie van een oplossing op maat. Zij begeleiden de haalbaarheid, planning, implementatie en ondersteuning na de implementatie.

Geniet van een steeds uitgebreidere ondersteuning

Ecosysteem van gecertificeerde partners

De ICT-oplossingen voor complexe omgevingen worden niet langer door één bedrijf geleverd: elke leverancier is gespecialiseerd in een specifiek domein. Daarom werkt Orange samen met een brede groep van partners die een aanvulling zijn op onze kernactiviteiten door hun expertise, hun diensten en hun producten.

Geniet ook van onlinetools

Bovenop de ondersteuning van onze experts zijn er ook online-instrumenten waarmee u makkelijk uw vloot beheert.

Gerelateerde artikels

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.