Caudalie en Orange: samenwerken zonder zorgen

29.01.2020

In eerste instantie koos het team van Caudalie België voor Orange als telecompartner omwille van budgettaire redenen. Sindsdien worden ze voortdurend verrast door de kwaliteitsvolle en snelle dienstverlening van Orange.  

“Samenwerken zonder zorgen”. Zo zou je de relatie tussen Orange en Caudalie kunnen omschrijven. 

“Toen we een aanbesteding uitschreven, bleek dat Orange veel voordeliger is dan andere telecom-spelers.”

Caudalie is een bekend merk van schoonheidsproducten met actieve ingrediënten uit wijnstokken en druiven. Het team van Caudalie België bestaat uit 23 personen. Samen beheren ze het verkoopnetwerk in België en Luxemburg. “Bij de start van ons activiteiten in België werkten we samen met een andere operator”, vertelt Mathilde Courtois, sales manager bij Caudalie België. “Maar toen we een aanbesteding uitschreven, bleek dat Orange veel voordeliger is.”

“Bij het inrichten van onze winkel in Brussel hielp onze accountmanager ons om de juiste keuzes te maken.”

Caudalie verdeelt zijn producten via apotheken, maar heeft ook twee eigen winkels, waaronder één in Brussel. "Onze behoeften zijn vrij eenvoudig. We gebruiken smartphones en iPads om met elkaar en met de apotheken te communiceren", vervolgt Mathilde Courtois. “Maar toen we onze laatste winkel – die in Brussel – aan het inrichten waren, bleek dat de winkel geen internetverbinding had. Toen heeft onze accountmanager van Orange ons echt uit de nood geholpen. Ze bedacht meteen een goede tijdelijke oplossing: we konden een 4G-box lenen. Hierdoor konden we bellen via draadloos internet, onze cloudtoepassingen gebruiken en vooral: elektronische betalingen accepteren.”

“Bij problemen kunnen we altijd rekenen op onze accountmanager.”

"Naast de voordelige tarieven waarderen we vooral de snelle reacties van Orange. Een heel eenvoudig verzoek per e-mail of een ernstiger probleem: we weten dat we altijd op onze accountmanager kunnen rekenen", voegt Mathilde Courtois toe.

Twee jaar geleden maakten Caudalie en Orange de balans van hun samenwerking op. Op basis van dit overleg werd een nieuw contract getekend, dat perfect aangepast is aan de nieuwe behoeften van het team. Mathilde Courtois herinnert zich nog een kleine anekdote: "Na een administratieve fout tijdens de contractwijziging werden onze lijnen bijna doorgesneden. Maar onze accountmanager kwam onmiddellijk tussenbeide en alles was in een mum van tijd opgelost."

Dankzij Orange loopt het contact tussen Caudalie en de verkooppunten van een leien dakje. Zo heeft uw apotheek steeds de schoonheidsproducten van Caudalie in huis!
 

Wilt u net als Caudalie een betrouwbare en vlotte communicatie met uw commerciële medewerkers?
De business experts van Orange helpen u graag verder.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht