Klantenzone: aan de slag met onze handleidingen

13.10.2022

Even geduld, al onze medewerkers zijn in gesprek… Soms is het zo druk op de helpdesk dat u even moet wachten. Met de Klantenzone van Orange verliest u niet langer kostbare tijd. Dankzij onze handleidingen regelt u heel wat dingen snel zelf.

De Klantenzone van Orange is een digitale tool die u helpt bij het beheer van uw volledige mobiele vloot. Naast enkele evidente mogelijkheden, zoals het opvolgen van uw facturen en betalingen, kan u als gebruiker van de Klantenzone ook heel wat administratieve aanpassingen zelf regelen. Wachten tot een helpdeskmedewerker beschikbaar is? Dat is verleden tijd.

Zelf aan de slag met onze handleidingen

De voorbije jaren heeft de Klantenzone van Orange een ware transformatie ondergaan. Processen werden efficiënter, het design werd gebruiksvriendelijker. Om de gebruikservaring van onze klanten nog verder te optimaliseren, voorzien we ook handleidingen die onze klanten stap per stap door de Klantenzone heen leiden.

 • Toestel of simkaart bestellen
  Nieuwe medewerker? Of een nieuwe smartphone voor één van uw collega’s? Via de Klantenzone bestelt u snel wat u nodig hebt. U krijgt een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden en laat uw bestelling makkelijk op het juiste adres leveren.
  Bekijk de handleiding

 • Nummer toevoegen aan uw vloot
  Een nieuw teamlid? Door een nieuw nummer aan te vragen in de Klantenzone en het toe te voegen aan uw vloot, zorgt u ervoor dat uw nieuwe collega snel bereikbaar is.
  Bekijk de handleiding

 • Extra opties activeren of verwijderen
  Eén van uw collega’s moet steeds vaker naar het buitenland? Of door de invoering van een hybride werkschema hebben uw medewerkers meer mobiele data nodig? Via de Klantenzone voegt u per nummer de juiste opties toe.
  Bekijk de handleiding

 • Simkaart vernieuwen of overstappen op e-SIM
  Een collega verloor zijn smartphone? Of u kocht een nieuw toestel met e-SIM? Via de Klantenzone kan u snel een nieuwe simkaart aanvragen of overschakelen op e-SIM. Zo blijven u en uw collega’s steeds bereikbaar.
  Bekijk de handleiding

 • Nummer tijdelijk opschorten?
  Eén van uw collega’s vertrekt op wereldreis, of u gebruikt een bepaald nummer enkel in een specifieke periode? In de Klantenzone kan u makkelijk aangeven welke (nummers) tot wanneer opgeschort moeten worden.
  Bekijk de handleiding

 • Nummer uit uw vloot verwijderen
  Een medewerker verlaat uw bedrijf, maar wil graag zijn nummer behouden? Via de Klantenzone verwijdert u het nummer uit uw vloot. Wij nemen vervolgens contact op met uw ex-medewerker om zijn nieuwe abonnement te regelen.
  Bekijk de handleiding


U bent al klant bij Orange, maar werkt nog niet met de Klantenzone? Vraag nu uw toegang aan!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht