5G: beschikt uw bedrijf over de juiste toestellen?

24.07.2023

5G wordt geleidelijk over het hele land uitgerold. Dat mobiele netwerk brengt heel wat extra mogelijkheden voor uw bedrijf met zich mee. Om die te kunnen benutten hebben uw medewerkers wel aangepaste toestellen nodig. 

5G is de vijfde generatie van het mobiele netwerk en volgt het huidige 4G-netwerk op. In vergelijking met 4G brengt 5G heel wat optimalisaties met zich mee, die vooral voor bedrijven nieuwe mogelijkheden kunnen creëren. Het 5G-netwerk wordt momenteel geleidelijk uitgerold in ons land. Tegen 2025 zou 90% van de Belgische bevolking toegang moeten hebben tot dit netwerk.

 

Welke toestellen heb ik nodig?

Om van 5G gebruik te maken, hebt u een aangepast toestel nodig. Op de website van Orange Belgium vindt u een lijst van compatibele telefoons waarmee u kan controleren of uw huidige telefoon en die van uw medewerkers 5G ondersteunt. Blijkt dat niet het geval? Dan vindt u tegenwoordig compatibele toestellen bij elke fabrikant en in alle prijscategorieën. Als Orange-klant kan u ook ten volle genieten van uw klantenvoordeel door uw toestellen te kopen uit onze selectie smartphones, direct toegankelijk via uw Klantenzone. Zo bent u zeker dat uw toestel up to date is en kunnen u en uw medewerkers meteen aan de slag met alle mogelijkheden van het 5G-netwerk.

Wat dan met uw oude toestellen? Dankzij onze dienst Business Buyback krijgen uw oude mobiele telefoons een tweede leven, ongeacht hun staat van slijtage.

Wat betekent de komst van 5G voor mijn bedrijf?

5G zorgt voor drie duidelijke verbeteringen. Zo kunnen via 5G gegevens tot drie keer sneller uitgewisseld worden. Daarnaast is de reactietijd om met 5G te verbinden heel kort, waardoor het netwerk zeer stabiel en betrouwbaar is. Ten slotte kunnen meer gebruikers en meer toestellen tegelijkertijd geconnecteerd zijn.

Die drie kenmerken creëren kansen voor zowel grote als kleine bedrijven uit uiteenlopende sectoren. Zo maakt 5G het mogelijk om met nieuwe technologieën als virtual en augmented reality aan de slag te gaan. Dit is bijvoorbeeld interessant voor de vastgoedsector, waar potentiële kopers al kunnen rondwandelen in een woning die nog moet gebouwd worden. Maar ook in tal van andere sectoren biedt 5G groeikansen.

 

 

Met het juiste toestel opent 5G zo veel mogelijkheden voor uw bedrijf. Ontdek meer over dit nieuwe mobiele netwerk!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht