Beheer zelf de veiligheid van uw mobiele vloot

02.11.2020

Mobiele toestellen geven uw medewerkers vrijheid en maken van uw bedrijf een flexibele organisatie. Door uw bedrijfstoestellen centraal te beheren, vermijdt u dat de veiligheid van die toestellen en van uw gegevens onder die flexibiliteit lijden.

Device Manager maakt niet alleen het dagelijks werk van de fleetmanager heel wat makkelijker, het krikt ook de beveiliging van de mobiele toestellen die voor het werk gebruikt worden, op. Hoe gebeurt dat precies? 

 

Geen toegang voor onbevoegden

Op de mobiele toestellen van uw werknemers staan heel wat vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Dankzij Device Manager worden deze gegevens bij diefstal of verlies van het toestel beveiligd. Zonder verplicht paswoord krijgt niemand de vertrouwelijke informatie te zien. Bovendien zijn de gegevens op het toestel zelf versleuteld. Indien nodig kan u met Device Manager op afstand de toegang blokkeren of zelfs alle data wissen.

 

Centraal rechtenbeheer

Niet elke medewerker hoeft alle gegevens van het bedrijf te zien. Met Device Manager stelt u centraal in wie welke informatie kan bekijken en wie toegang krijgt tot welke bestanden en apps. Deze toegangsrechten kan u elk moment in realtime aanpassen.

 

Altijd up-to-date

Met Device Manager installeert u eenvoudig op afstand de apps die uw medewerkers nodig hebben op hun mobiel toestel. Device Manager garandeert ook dat alle apps op alle toestellen steeds geüpdatet zijn. Zo kunnen uw medewerkers altijd rekenen op de nieuwste beveiligingspatches en verlaagt u de kans dat ze het slachtoffer van een cyberaanval worden.

 

Monitor de status

Het is belangrijk dat u beveiligingsproblemen snel opmerkt, zodat u het risico op misbruik zo klein mogelijk kan houden. Met het live dashboard van Device Manager monitort u uw vloot in realtime. Zo merkt u het meteen als het besturingssysteem of een app op één van de toestellen niet meer up-to-date is of als het toestel niet volgens uw beveiligingsbeleid gebruikt wordt.

 

Installeer beveiligingsapps

Met Device Manager bent u zeker dat op elk toestel van uw vloot de nodige beveiligingsapps, zoals Lookout Premium, zijn geïnstalleerd. Lookout Premium is gratis inbegrepen bij de Shape-tariefplannen voor bedrijven van Orange. Deze app geeft de gebruiker een melding bij onveilig wifinetwerken, beschermt tegen malware en waarschuwt voor beveiligingslekken.

 

Benieuwd of Device Manager iets voor uw bedrijf is? Kom meer te weten over Device Manager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht