De Klantenzone vernieuwt: sneller én efficiënter

26.04.2021

Fleetmanagers hebben vaak de handen vol. Met de recentste update van onze Klantenzone helpt Orange hen om sneller en efficiënter hun mobiele vloot te beheren. We zetten de laatste nieuwigheden voor u op een rij.

Vlootbeheer zonder gedoe

Vanaf het moment dat u als klant uw eerste factuur ontvangt, een maand na de start van uw contract, hebt u toegang tot onze Klantenzone. Daar kan u bestaande mobiele abonnementen in uw vloot met één druk op de knop activeren of deactiveren. U kan er nieuwe simkaarten aanvragen en zelfs speciale opties zoals de Traveller Data Pass activeert u er makkelijk zelf. 

 

Snelle activatie nieuw nummer

Help uw nieuwe medewerkers sneller aan het werk door hun Shape-kaart via de Klantenzone aan te vragen. Nummers die via deze weg worden aangevraagd, worden vanaf nu automatisch geactiveerd als u geen gebruikt maakt van Invoice Split. Binnen het uur kan uw medewerker met het nieuwe Shape-nummer aan de slag. Deze functionaliteit is beschikbaar voor alle Shape-abonnementen. 

 

Al uw facturen op één plek

U behoudt graag het overzicht over uw facturen? In onze Klantenzone vindt u alle info over uw betalingen, tot 18 maanden terug. U kan uw facturen eenvoudig bekijken, afdrukken en bewaren in pdf-formaat. Hoe u dat doet, ziet u in deze video. Vanuit de Klantenzone kan u uw factuur ook in Excel-formaat downloaden. Dat maakt een gedetailleerde analyse van uw betalingen een pak makkelijker. 

Als u Invoice Split gebruikt, kunnen uw medewerkers hun laatste 6 facturen raadplegen in de My Orange-app.

 

Uw toestellen geregeld, zonder verplaatsingen

Met onze Klantenzone kan u meteen nieuwe toestellen en accessoires bestellen en laten leveren. Als één van uw medewerkers een technisch probleem heeft, wordt met Easy Repair het toestel bij u op kantoor opgehaald en na reparatie weer teruggebracht. De Klantenzone biedt daarnaast ook een overzicht van uw toestellen en de eventuele extra opties in het Hardware Bonus Program.

 

Win tijd met onze Klantenzone.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht